Frappáns válaszok, visszaszólások kellenének. Nem összeveszni akarok velük, csak helyrerakni őket. (? )
Uhh, sajnálom. Nézd, ők tudják, hogy miért nincs babátok? Megbántódhatnak a "helyrerakáson", lehet, hogy azt gondolják nem is vagytok benne a babaprojektbe. Ha tudnak róla, akkor szemétség és szólj be nekik nyugodtan, ha gúnyosan megkérdezik.
Mondd meg nekik, hogy akkor lesz, amikor a gólya hozza és kész. Vagy mondd meg az igazat, az a legegyszerűbb és akkor többet akaratlanul sem bántanak meg. Mondd meg, hogy próbálkoztok, de 2 éve nem sikerül, ezt meg ezt a módszert próbáltátok. Talán még segíteni is tudnak páran, sosem tudhatod hányan küzdenek hasonló problémával (én tudom, szülésznő leszek :) ) Szóval én az igazat mondanám, talán pont ez lesz a sikered záloga :)
1.reméljük hamarosan:)
2.azért nincs még, mert előtte körbeutazzuk a világot..és majd utána:))
Ja és persze eközben mosolyogj bájosan,bátran.
Nekem azért nincs, mert ez nem akarat kérdése hanem lehetőségée.(pénz)
NEM AKAROM HOGY AMÍG NEKEM ROSSZ, ÉS NEHÉZ, A GYEREKEMNEK IS ROSSZ ÉS NEHÉZ LEGYEN!
Majd ha rendeződtek az anyagi dolgaim, és boldognak érzem magam, és tudom hogy nem egy csapdába csinálok gyereket, na akkor jöhet, max 2.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!