Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Frappáns válaszok, visszaszólá...

Frappáns válaszok, visszaszólások kellenének. Nem összeveszni akarok velük, csak helyrerakni őket. (? )

Figyelt kérdés
Megyünk egybuliba, ahova többen is bemutatni hozzák a pár hónapos gyereküket. Nekünk 2 éve ne jön össze. Miket tudnánk válaszolni a nyilván többször feltett kérdésre: és nektek mikor lesz? /miért nincs? Stb...
2010. máj. 30. 11:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Mi még várunk,mert ikrekre dolgozunk.:-))
2010. máj. 30. 11:37
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Uhh, sajnálom. Nézd, ők tudják, hogy miért nincs babátok? Megbántódhatnak a "helyrerakáson", lehet, hogy azt gondolják nem is vagytok benne a babaprojektbe. Ha tudnak róla, akkor szemétség és szólj be nekik nyugodtan, ha gúnyosan megkérdezik.

Mondd meg nekik, hogy akkor lesz, amikor a gólya hozza és kész. Vagy mondd meg az igazat, az a legegyszerűbb és akkor többet akaratlanul sem bántanak meg. Mondd meg, hogy próbálkoztok, de 2 éve nem sikerül, ezt meg ezt a módszert próbáltátok. Talán még segíteni is tudnak páran, sosem tudhatod hányan küzdenek hasonló problémával (én tudom, szülésznő leszek :) ) Szóval én az igazat mondanám, talán pont ez lesz a sikered záloga :)

2010. máj. 30. 11:37
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha jónak látjuk.Ennyit kel rá mondani,sem többet,sem kevesebbet.Elég nagy visszavágás az nekik,hogy látják,Ti így is boldogok vagytok,és próbálkoztok a teljes élet elérésére,nem kell még gyerekes játszmákba is belemenni.Úgyis csak azért csinálják,hogy Te is lemenj nagycsoportos óvodás szintre.Azt pedig nem kéne.
2010. máj. 30. 11:39
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
a tökéletes babához idő kell,ti ugye összehoztátok pár hét alatt?
2010. máj. 30. 11:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

1.reméljük hamarosan:)

2.azért nincs még, mert előtte körbeutazzuk a világot..és majd utána:))

Ja és persze eközben mosolyogj bájosan,bátran.

2010. máj. 30. 11:42
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

Nekem azért nincs, mert ez nem akarat kérdése hanem lehetőségée.(pénz)

NEM AKAROM HOGY AMÍG NEKEM ROSSZ, ÉS NEHÉZ, A GYEREKEMNEK IS ROSSZ ÉS NEHÉZ LEGYEN!

Majd ha rendeződtek az anyagi dolgaim, és boldognak érzem magam, és tudom hogy nem egy csapdába csinálok gyereket, na akkor jöhet, max 2.

24F

2010. máj. 30. 11:42
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vártunk rá két évet. Nagyon egyszerűen intéztem el az ilyen kérdéseket: "Majd később." És kész...Gondolkozzon rajta aki akar.
2010. máj. 30. 11:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első válasz a legjobb. Vicces is , senkit sem bánt meg és mégis benne van hogy majd később.
2010. máj. 30. 11:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó munkához idő kell :=)
2010. máj. 30. 11:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogadd meg 2. tanácsát :)
2010. máj. 30. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!