Átmentünk kerti partira, erre anyósék leültetnek minket, hogy: "Na mikor lesz gyerek?" Ti hogy reagáltatok volna? Valami frappáns visszaszólás?
Figyelt kérdés
júl. 31. 10:23
21/80 anonim válasza:
Jaj a 13-as válaszon röhögök fél órája. Nagyon jó,lehetne tanácsok is kérni hogy szerintük milyen póz lenne jobb az unoka gyártáshoz,ők annak idején hogy s miként. Bár aki ilyen pofátlan azt lehet ilyennel sem lehet zavarba hozni.
22/80 anonim válasza:
ja, csak úgy árad a 13-asból, hogy mennyire tiszteli a feleségét...
23/80 anonim válasza:
Annyit mondanék, hogy a szexuális életünk egyedül ránk tartozik.
24/80 anonim válasza:
"Majd ha a gyámhivatal jóváhagyja az örökbefogadást."
Hozzátéve, hogy egy 16 éves kerekesszékes roma fiút néztetek ki.
25/80 anonim válasza:
Nektek már van 1 (2-3-4) gyereketek. Nekünk meg akkor lesz, ha mi szeretnénk.
26/80 anonim válasza:
De mi az, hogy "leultetnek"? :-O :-/
Es mi a jo franc kozuk van mar hozza?
Abban a pillanatban alltam volna fel en is es hagytam volna ott az egesz csoduletet.
Kerdezo, vigyazz! Ezek erosen kontrollalo, mergezo szemelyek. Ha majd egyszer lesz gyeretek, annak a nevelesebe is - jogot formalva arra is!!! - keretlenul bele fognak ugatni. De, szerintem mar csinaljak, mas temakban ugyanigy..
Az ilyeneknek meg kell mutatni, hol a helyuk, a hatarokat szigoruan meghuzva! l-)
27/80 anonim válasza:
Mondjuk, az igazat. Mi az akadálya? Vagy próbálkoztok, és akkor azt mondjátok, vagy nem akartok, és akkor azt mondjátok, vagy 2 év múlva akarjátok, és akkor azt mondjátok. Ilyen egyszerű. Ez nem szexuális élet kérdése, és lehet rá mondani, hogy nincs közük hozzá, de ha az ember elmegy bájologni egy vendégségbe (ha utálod őket, nem kell!), akkor kizárólag olyan témák kerülnek szóba, amikhez a másiknak nincs köze. Csak beszélgetni kell valamiről. De a gyerekvállalással kapcsolatos bármilyen döntés nem rejtegetni és szégyellnivaló, hanem a ti saját döntésetek. Pont olyan, mint hogy kék vagy zöld legyen a fürdőszobai kilépő.
29/80 anonim válasza:
Én vagyok a 13-as és én vagyok a feleség (bár még csak menyasszony) de pont mi is az esküvő miatt kapjuk ezt a kérdést. Na már most mi szeretnénk babát, csak nekem van egy csomó hormonproblemam, ami miatt nem tudjuk mikor vagy fog e természetesen osszejonni. És nincs kedvem mindenkinek ezt elmagyarazni, amúgy sincs hozzá semmi közük. És mivel szeretnék is babát, az ilyen kérdések ha rosszkor kapnak el, tudnak fájni. Erre találta ki a vőlegényem a 13as ban írt választ pl, meg még egy csomo egyéb hulyeseget. Mert én legalább nevetek rajta, ők meg kínosan érzik magukat. Szóval ez nem a tiszteletlenség jele, hanem pont így próbál vigyázni az érzéseimre.
30/80 anonim válasza:
"ez nem a tiszteletlenség jele, hanem pont így próbál vigyázni az érzéseimre"
A ti esetetekben ezek szerint rendben van. De azért tanácsként adni másoknak mégsem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!