Jogos kérés ez anyósom részéről?
Szomszédok vagyunk, kerítés választ el minket egymástól. Szeretné, ha a kerítésen lenne egy mini kapu, amin átengedheti a kutyánkat magához, hogy néha játszhasson vele. Mivel nagyon szereti őt. Azért így szeretné, mert nem akar minket "baszogatni" így ő, a mi közbeavatkozásunk nélkül is bármikor kinyithatja azt a mini kaput, hogy a kutyát áthívja rajta. Én nem szeretném ezt, egyrészt azért, mert nem akarok semmiféle mini kaput a kerítésere, másfelől meg az is bosszantana, ha pl. ki szeretnék menni a kutyához játszani vele, simizni vagy be szeretném picit hívni a lakásba, de hopp nincs sehol, mer anyósom úgy döntött, hogy áthívja magához. Túl hisztizem? Mondjátok meg nyugodtan.
Ti milyen megoldást találnátok ki erre, hogy mindenki boldog legyen?
(Azzal ne gyertek, hogy miért vagyunk szomszédok, nem akartam, de így hozta az élet, segítettek, amiért hálás is vagyok nekik, de szeretném, ha nem azzal kellene meghálálnom a segítséget, hogy mindenben úgy ugrálunk, ahogy ők akarják, illetve, hogy nem lehet nyugodt, külön életünk)
A ferjednek mi erről a véleménye?
Nálunk mondjuk simán lenne "mini kapu", hogy anyos át tudjon járni, ha külön élnénk, de mivel velünk él ez ugye nem merül fel.
Párom is így van vele, mint én, nem igazán szeretné, ha az anyja áthivogatná a kutyát, de ő azt javasolta, hogy esetleg legyen egy olyan kompromisszum, hogy megbeszéljük, hogy mondjuk hetente egyszer valamelyik nap valamelyik órában az övé lehet a kutyus, és olyankor legalább tudjuk, hogy ne keressük feleslegesen a kutyát.
Talán ez lehetne az egyetlen megoldás, bár ennek sem örülök kifejezetten.
Még nincs gyerek. De amúgy igen, ez a rémálmom :D
Az kéne még!
Mármint jöhet, de ne csak úgy bejelentkezés nélkül. Ha szól, szívesen fogadjuk.
Egyébként is így lenne szerintem normális, hogy amikor átjön, akkor játszhat a kutyával is. A saját anyámtól is természetesen ugyanezt várom el, csak úgy ne jelenjen meg, hívjon előtte, hogy jöhet e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!