Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez egy normális "kérés" a...

Ez egy normális "kérés" a munkáltató részéről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Behívtak egy állásinterjúra, ahol megfeleltem volna, már csak az orvosi alkalmassági volt hátra.

Gondoltam sima vérnyomás mérés, tüdőszűrés, szemészet stb.

De kellett volna csináltatnom egy teljes vérképet és mondta az interjúztató, hogy el kell mennem nőgyógyászhoz is és onnan is hoznom kell majd igazolásokat. Utána természetesen a szemészet és társai.

Volt már valaki akit ilyesmire köteleztek? Mi köze van a nőgyógyászati vizsgálatomnak a munkához? Igen, megkérdezhettem volna, de amikor megmondta mennyi lenne a nettó fizetésem, elköszöntem.

2017. okt. 6. 14:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Munkakor?
2017. okt. 6. 14:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Milyen munka?
2017. okt. 6. 14:57
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha terhes lennél nem vesznek fel ,csupán ennyi .
2017. okt. 6. 15:08
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Vannak munkakörök, ahol hatósági orvosi alkalmassági vizsgálat van. Ott vérvétel van, fülészet, szemészet, fül-orr-gége, neurológiai vizsgálat, EKG, és munkapszichológia. Ez van például a MÁV mozdonyvezetőknek.
2017. okt. 6. 15:11
 5/15 anonim ***** válasza:
51%

#3 Pl. rendőrségnél is kötelező a nők nőgyógyaszati vizsgálata, a férfiaknál meg urulógiai vizsgálat....

Ezert nem mindegy a munkakör....

2017. okt. 6. 15:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Egy sima irodai adminisztrációs feladat lett volna.
2017. okt. 6. 15:20
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Irodai munkára nem szoktak kérni nőgyógyászati vizsgálatot, és én közöltem is volna vele mosolyogva, hogy

az éves rákszűrésen már túl vagyok, és ha arra kíváncsi, hogy terhes vagyok-e vagy sem, akkor kérdezzen rá nyugodtan, de nőgyógyászhoz küldeni ez nem tartozik a munkafelvételhez.

2017. okt. 6. 15:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Én ha jól emlékszem a képébe röhögtem és felálltam, aztán elköszöntem. Voltam már pár interjún, de még sosem hallottam ilyenről...
2017. okt. 6. 15:46
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
Volt bőrkanapé?
2017. okt. 6. 16:17
 10/15 anonim ***** válasza:
51%

Nekem ez kicsit durva. Nőgyógyászat...

Igaz 5X -es vagyok...

2017. okt. 6. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!