Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez egy normális "kérés" a...

Ez egy normális "kérés" a munkáltató részéről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Behívtak egy állásinterjúra, ahol megfeleltem volna, már csak az orvosi alkalmassági volt hátra.

Gondoltam sima vérnyomás mérés, tüdőszűrés, szemészet stb.

De kellett volna csináltatnom egy teljes vérképet és mondta az interjúztató, hogy el kell mennem nőgyógyászhoz is és onnan is hoznom kell majd igazolásokat. Utána természetesen a szemészet és társai.

Volt már valaki akit ilyesmire köteleztek? Mi köze van a nőgyógyászati vizsgálatomnak a munkához? Igen, megkérdezhettem volna, de amikor megmondta mennyi lenne a nettó fizetésem, elköszöntem.

2017. okt. 6. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Egyem meg őket, már előre beadminisztrálták volna, hogy dughat-e a főnök óvszer nélkül vagy nem :D
2017. okt. 6. 17:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Bőrkanapé nem volt. Mindenesetre nekem sem volt szimpi a dolog, szerintem sokáig nem találnak még embert.
2017. okt. 6. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:

közszférában kérik és csak az igazolást, az orvos úgyse mondhat mást, még azt se, hogy terhes vagy

amikor kormányhivatalnok "akartam" lenni, nekem is volt

EKG

szemész

nőgyógyász

háziorvosi vizsgálat

vérvétel

de pl magáncégnél meg voltam úgy, hogy konkrétan drogesztre vettek pisimintát

2017. okt. 6. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:
ja és kihagytam a pszichológust (kormányhivatalnokhoz)
2017. okt. 6. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:

A pszichológust még megértem.

De csak azért hogy a sok " pihent " ügyfelet hogy bírod.

Drogteszt?? Na ez is furcsa.

Bennem a hiba bennemm van.

2017. okt. 6. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!