Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Barátnőm anyukája szeretné...

Barátnőm anyukája szeretné megismerni a szüleimet. Mi 2,5 éve vagyunk együtt, de szerintem még mindig korai. Ilendő lenne az akaratom ellenére találkozniuk?

Figyelt kérdés

júl. 20. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Kérdező, zakatolva a 40 felé, egzisztenciálisan függetlenül komolyan nincs Bennetek annyi, hogy megmondjátok, hogy szálljanak le a témáról, vagy ma utoljára látnak Benneteket?
júl. 20. 22:21
 42/62 anonim ***** válasza:
33%

Itt nem ver le senkin semmit, ezek a tények.

Én is pont 37 vagyok, most leszünk együtt 1 éve a párommal, aki már pár hét után megkérte a kezem (még édesapámtól is 🖤☺️) és "dolgozunk" a babán. Basszus, ilyenkor ez már nem egy kamasz kapcsolat, hogy éveket szánunk mindenre. Ha akarsz valakit, akkor akarod és teszel lépéseket, haladtok, nem egy helyben toporogtok.

Ha pedig igen, akkor az a "nem kellesz eléggé" állapot, ez ennyi.

júl. 21. 01:28
 43/62 anonim ***** válasza:
58%
Mi lassan tízéve élünk együtt, de összvissz egyszer találoztak a szüleink, pedig nem is laknak egymástól olyan messzire :D
júl. 21. 09:06
 44/62 anonim ***** válasza:
73%
42-es, szerencsétlen gyerek... Nem is ismeritek egymást a pasiddal, de már babáznátok. Király.
júl. 21. 09:07
 45/62 anonim ***** válasza:
37%
42: azert annyira ne legyel buszke erre. Ti vagytok a masik veglet, semmilyen eletkorban nem normalis egy ev utan hazasodni meg gyereket gyartani.
júl. 21. 11:09
 46/62 anonim ***** válasza:
16%

Utolsó kettő, ti nagyon kedvesek.

Mi már az első naptól fogva együtt élünk, szerintem baromira jól ismerjük egymást.

És ne "szegény gyerekezzetek", mert kibaxottul nem ismertek, nem tudtok rólunk semmit.

Egyáltalán honnan veszitek a bátorságot, hogy ilyet írjatok bárkinek is?

Az a gyerek boldogabb családba nem is érkezhetne. De persze, biztos jobb lenne egy sok éves kapcsolatba érkeznie, ahol anyu és apu gyűlölik egymást, vagy esetleg bántalmazva lesz.

júl. 21. 11:44
 47/62 A kérdező kommentje:
Na látod? Te sem ismersz minket, nem tudsz rólunk szinte semmit! de a véleményedet muszály hangoztatnod… én inkább le sem írom mit gondolok rólad és a kapcsolatodról pf..
júl. 21. 12:11
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

"De persze, biztos jobb lenne egy sok éves kapcsolatba érkeznie, ahol anyu és apu gyűlölik egymást, vagy esetleg bántalmazva lesz."

Nem, jobb lenne egy sok éves kapcsolatba érkeznie ahol anyu és apu ismeri egymást, szereti egymást.

júl. 21. 15:04
 49/62 anonim ***** válasza:
30%

42

Bátrak vagytok!

Felelőtlenül ilyen hamar gyereket vállalni, hát... Inkább nem mondok semmit! 😞😞

júl. 21. 15:46
 50/62 anonim ***** válasza:
20%

"Az a gyerek boldogabb családba nem is érkezhetne. "

Érkezik, mert anyunál ketyeg a biológiai óra és kellett a donor... Csodás kilátások.

júl. 21. 16:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!