Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Barátnőm anyukája szeretné...

Barátnőm anyukája szeretné megismerni a szüleimet. Mi 2,5 éve vagyunk együtt, de szerintem még mindig korai. Ilendő lenne az akaratom ellenére találkozniuk?

Figyelt kérdés

2024. júl. 20. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%
30, ő akar valamit. Te nem. Barátnőd miért játszik postagalambot? Kedvére akar tenni az anyjának? Nem vagytok gyerekek, nem kell anyuka szájhúzogatását figyelembe venni, ez nem olyan téma. (Anyós korosztály vagyok, úgy mondom ezt.)
2024. júl. 20. 17:41
 32/62 anonim ***** válasza:
91%

Lassan 40 évesek, közel 3 év után még mindig barát-barátnő szerep.

Az életben nem fognak ezek összeházasodni.

2024. júl. 20. 18:48
 33/62 anonim ***** válasza:
100%

"de ami még feszélyez hogy szerintem, mivel komoly a kapcsolat le akarja már csekkolni mennyire pénzesek…"

Szerintem ha ez lenne a motivációja, akkor a lányától is megtudhatna annyit az szüleid egzisztenciális helyzetéről, amennyit a saját szemével fel tudna mérni a látogatásnál. Ráadásul nyilván találkozhatnának máshol is, nemcsak nálatok.

Van esetleg bármi a szüleiddel kapcsolatban, amit szégyellsz, vagy amit szeretnék inkább titokban tartani?

2024. júl. 20. 19:19
 34/62 A kérdező kommentje:
Nincs ilyesmiről szó, az anyós egyszerűen szólva ezoterikus. Mindenről tudja az igazságot bármi amit más mond akármiről és az nem egyezik az ő ismereteivel az hamis és gonosz. Nem szeretném itt az anyóst szidni, ragozni, maradjunk annyiban hogy simán szétrongálná a szüleimet szerintem ennek csak vita és harag lenne a vége felesleges stressz mindenkinek
2024. júl. 20. 19:45
 35/62 anonim ***** válasza:
84%

Ha valamikor lesz házasság akkor egy család lesztek, miért baj, ha találkoznak? Lehet, hogy más személyiség, de akkor is a barátnőd anyja.

Esküvő alatt találkozzanak? Nem igazán lenne idő, lehetőség rá(plusz ahogy más is írta baromi ciki), esküvő szervezés közben még nem hiszem, hogy sok kedvetek lenne még egy családi találkozót is megszervezni

2024. júl. 20. 20:18
 36/62 anonim ***** válasza:
25%

Azt nem ertem miert lettem lepontozva. Most miert kellett volna talakozniuk az anyosoknak??? Semmi ertelmet nem lattuk a parommal.

Hazasodni nem akartunk soha tehat eskuvo sem volt, igy eljegyzes sem. A parom temetesekor meg nem ez volt eppen a legfontosabb h hazarangassam anyamat a noveremektol. (Ott elso unoka szuletett)

2024. júl. 20. 20:20
 37/62 anonim ***** válasza:
85%
35 és 37 évesen, két és fél éve együtt, de se gyerek, se eljegyzés, se semmi. Hát itt már nem is lesz.
2024. júl. 20. 20:24
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de nekem olyan érzésem van, hogy te csak begyújtottad a kifogásgyárat.

Elkezded azzal, hogy szerinted ez korai. Miért lenne korai? Még mindig nem vagy biztos a partneredben, és azért gondolod, hogy felesleges találkozniuk a szülőknek? Ha nem vagy biztos benne, akkor ne húzd már tovább az idejét! Ő sem lesz már fiatalabb.

Bedobsz olyan dolgokat is, aminek semmi köze hozzád! "Bátyáméknál 9 év után ismerték meg egymást a szüleink és rá egy évre szét mentek"

Na már ne haragudj, de nem azért mentek szét, mert végre megismerték egymást a szülők. Nem gondolod, hogy ha 9 éve ment a huza vona, hogy sehova se halad a kapcsolatuk, inkább amiatt lett vége?? Most te is el akarod játszani ugyan ezt a 37 éves nőddel? Biztos nagyon fog örülni neki...

Szerintem ne szórakozz más idejével. Ha komolyan veszed kettőtöket, akkor nem tellene semmibe összehozni egy családi ebédet. A többi csak kifogás.

2024. júl. 20. 21:21
 39/62 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akkor szerinted vita és harag lenne a vége.

Végülis sokkal logikussabb tényleg az esküvő előtt pár nappal bemutatni őket egymásnak hogy aztán az esküvőn is csak fújjanak egymásra és még véletlenül se elöbb nehogy rendezödni tudjon addigra a "veszekedés" közöttük🙄🤷🏻‍♀️ Szép kis esküvő lesz 🙈😅

Szerintem mutasd be őket. Ha a szüleid tudják hogy milyen az anyós valószínűleg számitani fognak a helyzetre. Így ha van bennük egy kis ész nem állnak le vele veszekedni.

Nálunk a családban is van ilyen személy meghallgatjuk és ennyi de valójában tudja mindenki hogy hülyeséget beszél de egyszerűen akármit mond már senkit nem érdekel a mondanivalója. Nem állunk bele a vitába mert nem pazaroljuk rá az erőnket már.

2024. júl. 20. 21:40
 40/62 anonim ***** válasza:
20%
37 nem a kérdezön meg egy 2,5 éves kapcsplaton kell leverni azt hogy a " csaj" kb 35 éves koráig nem talált partnert, meg nem szült.
2024. júl. 20. 22:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!