Barátnőm anyukája szeretné megismerni a szüleimet. Mi 2,5 éve vagyunk együtt, de szerintem még mindig korai. Ilendő lenne az akaratom ellenére találkozniuk?
2,5 év alatt én férjhez mentem és gyereket szültem 😂
Jó babonás lehetsz, a ha bátyádék miatt nem mered ezt bevállalni (vagyis inkabb paranoiás). 35-37 évesen szerintem nem normális itt tartani dehát kinek a pap kinek a paplan.
További kellemes éveket kívánok és ne légy babonás úgyis az Isten dönt:)
2 es fel ev boven sok ahhoz, hogy megismerjek egymast.
Te miert tartod ezt korainak?
14. Tehát magyarul soha nem lesz esküvő sem, mert akkor meg kell ismerniük egymást... na meg az anyós sem kéne.
Ezt azért tudja a barátnőd is?
14, kerdezo. Akkor ez itt nem korai, de teljesen felesleges. Az eskuvo es a gyerek is. Teljesen megertem. Nem valo mindenkinek csaladost jatszani, foleg isten orizzen a nagycsaladtol!
Amugy a baratnod mit szol hozza? O hogy van ezzel? Mert ha ugyanigy, nincs problema. Eleg anyost ignoralni a hulyesegeivel es elkerulni, hogy ne zaklasson tovabbra is, mindenfele altala kitalalt dologgal. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!