Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Barátnőm anyukája szeretné...

Barátnőm anyukája szeretné megismerni a szüleimet. Mi 2,5 éve vagyunk együtt, de szerintem még mindig korai. Ilendő lenne az akaratom ellenére találkozniuk?

Figyelt kérdés

júl. 20. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
93%
2.5 évnél nagyon nem korai
júl. 20. 16:08
 22/62 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, ne forgassátok ki!
júl. 20. 16:13
 23/62 A kérdező kommentje:
Szüleimnek amúgy elég annyi az anyósból amennyit elmeséltem nekik, de nem zárkóznak el
júl. 20. 16:15
 24/62 anonim ***** válasza:
95%
22. A kérdésre a válasz az, hogy nincs olyan, hogy illendő vagy nem illendő, ha az emberek meg akarják egymást ismerni, neked nincs jogod beleszólni ebbe! Tőled nem kell engedélyt kérni senkinek!
júl. 20. 16:17
 25/62 anonim ***** válasza:
95%

#22: igazad van. A kérdés az, hogy egy 60 körüli nő saját elhatározásból tallkozhat-e két vele nagyjából egykorú házaspárral.

A válasz: igen. Még akkor is, ha Te ezt nem szeretnéd.

júl. 20. 16:17
 26/62 anonim ***** válasza:
94%

Mi szüleink az esküvőn találkoztak. Nem azért mondom mert követendő példa. Teljesem más személyiségek, messze laknak egymástól, egyszerűen nem gondoltuk hogy ismerniük kellene egymást. Azota sem találkoztak , bár most hogy gyerek van, lehet lesznek családi összejövetelek nálunk. Azt hozzátenném egyik szülőpár sem jelezte hogy érdekelné a másik. Ha valamelyik szólt volna hogy találkozna összehoztuk volna, de így hogy senkit nem érdekelt...

Azt veszem ki az írásodból anyós személyiségével van bajod, gondolod leszólná anyádékat vagy mi?

júl. 20. 16:22
 27/62 anonim ***** válasza:
37%
Barátnőddel beszéld meg. Ti megegyeztek, anyósék alkalmazkodnak. Anyósjelöltnek miért olyan fontos, nincsenek barátai?
júl. 20. 16:35
 28/62 anonim ***** válasza:
36%
9 éve élünk együtt, 2 éve házasok vagyunk. Nem találkoztak egymással a szüleink (ha rajtunk múlik, akkor nem is fognak).
júl. 20. 17:10
 29/62 anonim ***** válasza:
33%

18 evig voltunk egyutt es soha nem talakozott a en anyam/apam a parom anyjaval/apjaval. A temetesen sem talakoztak. Anyamek akkor a noveremnel voltak kint Nevadaban. Mire ertesultek addigra megvolt minden mar.

Minek kellene talakozniuk?

júl. 20. 17:25
 30/62 A kérdező kommentje:
A személyisége igencsak egyedi, majd kifejtem , de ami még feszélyez hogy szerintem, mivel komoly a kapcsolat le akarja már csekkolni mennyire pénzesek…
júl. 20. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!