Mennyasszonyommal 2 éve élünk együtt, most külföldre kell mennem a munkám végett, csak hétvégente fogunk tudni találkozni. Vajon meddig tartható ez így fent?
SZerintem max. 1-2 évig és nagyon szükséghelyzetben.
Más az, ha az ember még nem él együtt és úgy kényszerül ilyen helyzetbe, mint az, amikor más egy kialakított életközösségből szakad ki.
Hosszabb idő alatt akaratlanul is elmúlik az, ami összetartott benneteket, és a kapcsolat egyfajta függőségi viszonnyá alakul át, ahol igazából már csak az az 1-1 együtt töltött hétvége köt benneteket össze, de egyébként semmi köze az életeteknek egymáshoz...
Nem vállalnám el, ha nem muszáj, ill igyekeznék úgy intézni, hogy a párom max. fél-1 éven belül utánam jöhessen.
Èn 5 evig csináltam ezt a volt párommal, aztán besokaltam. Talán ha nem ment volna ki akkor elöbb besokaltam volna töle.
Akkor elhatároztam hogy távkapcsolat nem nekem való.
De a történelemben nem ti lesztek az egyetlenek, még az ókorban is a katonáknak, hajósoknak kereskedöknek mennie kellett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!