Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyasszonyommal 2 éve élünk...

Mennyasszonyommal 2 éve élünk együtt, most külföldre kell mennem a munkám végett, csak hétvégente fogunk tudni találkozni. Vajon meddig tartható ez így fent?

Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 13:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ma 13:45

Én is attól félek,hogy kiszakadok innen hirtelen,nem tudom mit idézek elő vele.Mert így fejben egyszerű,hogy megyek és csinálom,de nem lehet tudni mit kockáztatok vele és az egésszel.Lehet még jól is elsűlhet a dolog,de hosszútávon nem tudni mi lesz belőlle,nyilván párhónapig lehet ezt csinálni,de kitudja mit kockáztatok.

2015. jan. 30. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Sokáig éltem így, majd jött egy olyan időszak, hogy csak havonta egyszer tudtunk találkozni. Úgy gondolom, ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor 1-2 évet nem lehetetlen kibírni, ha a hétvégét tartalmasan töltitek. Ha mindkettőtöknek szabad a hétévégéje, akkor azt akár teljes mértékben egymásnak szentelhetitek.

Nekünk úgy ment, hogy a hét közben elintéztük az összes feladatunkat, mikor találkoztunk mással nem kellett foglalkozni. Naponta beszélgettünk egy kicsit skypeon, vagy mobilon, így tudtuk, mi történik a másikkal.

Nekem tetszett a hétvégente találkozós időszak, mert kimaradtak a kimerültség, munkahelyi stressz miatti veszekedések, apróbb összezörrenések. Minden hétévén történt valami érdekes, voltak közös programjaink, elmentünk sétálni, túrázni, szerveztünk egy rövid városnézést valahol, vagy csak otthon kitaláltunk valami érdekes programot. Ami pedig az intim kapcsolatot illeti, szerintem 5 napot ki lehet bírni, hétévégente meg bepótoljátok. Nekünk megerősítette a kapcsolatunkat ez az időszak, remélem nálatok is ez lesz.

Viszont ha számára elfogadható lenne, hogy veled menjen, akkor szervezzétek úgy, de ezt erőltetni nem lehet.

2015. jan. 30. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést. Muszáj menned? Ha igen, akkor menni kell és kész. Ha itthon leszel, akkor csak egymással foglalkozzatok, ha pedig nem bírja ki a kapcsolatotok ezt a próbát, akkor ennek így kellett lennie. Ne gyötörd magad ezzel.
2015. jan. 30. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Két ismerősöm is van így,egyikük 24 éve,másikuk 22 éve él így.A házasságuk működik,vagyis,úgy látszik.Mi is voltunk ilyen helyzetben,mi 8 hónapig bírtuk,kegyetlen nehéz volt.Megfogadtuk,hogy soha többé.
2015. jan. 30. 14:37
 15/15 anonim válasza:
dolgozni kell rajta, hogy fenttartható legyen. simán megoldható, sajnos elég sokan kényszerülnek ilyen megoldásra. ha szeretitek egymást úgyis menni fog
2015. febr. 20. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!