A szüleim megutáltak a párom miatt, mert olyannal vagyok együtt, akivel szerintük nem kellene. Mit csináljak? Még fiatal vagyok ehhez!
Szar helyzetben vagy öcsi :/
Ez a nő eszköznek használ fel lényegében,ráadásul anyukád lehetne kb,ha minden igaz.Mondjuk még távoli rokonnal se jönnék össze,mint pl. ahogy most te.Ha már férfiként néz Rád az unokanővéred,szerintem menj el dolgozni valamerre,mert valószínűleg olyan korban is vagy.Anyudék nagy eséllyel nem fogadnak vissza,így más lehetőséged nincs.
Hány éves vagy? És a nő mennyi idős? Gondolom az anyukád lehetne. Szóval több sebből vérzik a dolog.
1. Ha ő ennyi idő alatt nem tudott normális kapcsolatot kialakítani senkivel, akkor nyilván vele van a baj, nem mindenki mással. Szóval, ha őszinte volt, akkor is gáz.
2. Nem volt őszinte, még azóta sem heverte ki, hogy apád kikosarazta, és így állt bosszút. Nagyon gáz.
Szerintem egyébként nagyon naív vagy. Nem tiszta lapot szeretne anyudéknál, hanem ott akart beléjük rúgni, ahol a legjobban fáj.
Felejtsd el ezt a nőt. Kérj bocsánatot a szüleidtől, aztán keress egy korban hozzád való rendes lányt.
Szerintem ez a nő nagyon gáz, felejtsd el, a szüleidtől meg kérj bocsánatot.
Bocsi, közben átolvastam még egyszer. Látom 20 éves vagy. Tényleg túl fiatal vagy ehhez az egészhez.
Először is döntsd el mi a fontosabb, a nő vagy a családod (a kettő együtt nem fog menni).
Aztán vegyél egy nagy levegőt és menjél haza beszélni a szüleiddel. Meséld el te is pontosan miért történt, hogy érzel...stb. Hallják a te verziódat is. Remélem elmúlik a harag, és remélem felnyílik a te szemed is.
Oh, régi Marc Dorcel sztori...
Adjad a MILF-nek, aranyapám, ami a csövön kifér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!