Úgy érzem a világ összeesködött ellenünk. Mintha senki nem akarná hogy együtt legyünk? Ilyen nehéz időszak még az életemben nem volt.
32 éves férfi vagyok,a párom 29 éves.A dolog ott kezdődik,hogy a szülei annak ellenére hogy felnőttek vagyunk,ellenezték a dolgot,ami nekem nagyon rosszul esett.Mert nem vagyok egy léhűtő,nem iszom nem drogozom,nem járok el haverokkal,az emberek kedvelnek többnyire,ezért sem értem a szüliből miért váltottam ki ellenérzést.Volt már jópár barátnőm,de eddig egyik szülőnek se voltak kételyei velem szemben.
A manipuláció anyós részéről mgkezdődött,bár most sikerült valamennyire jó kapcsolatot kialakítani velük,viszont most munkahelyi dolgok szólnak közben.Nekem külföldre kell mennem úgy néz ki,pár hónap erejéig,a páromnak is új munkahelye lesz,már most tiszta sztresszes.Annyi minden változik körülöttünk és annyi tényező van,hogy már magam sem tudom mi lesz velünk.Nem vagyok egy aggodalmas típus,de olyan érzésem van,hogy annyi külső tényező áll elénk,hogy úgy érzem már soha nem leszünk boldogok együtt.3 hónapja már olyan feszültség van köztünk,hogy már nem tudom meddig bírjuk cérnával.Szeretük egymást,de a sok feszültségben kezdünk belafáradni.Mit tanácsoltok mit tegyek vagy tegyünk?Félek vége lesz így a dolognak ha így folytatódik.
Próbállak én is támogatni a nehéz időszakban.Visszagondolva az elmúlt éveimre,amit a jelen párkapcsolatomban megéltem/ tünk,fogalmam sincs miként bírtuk ki.
Rengeteg stressz,feszültség,munka munka munka.Élvezet, szórakozás nulla.Mégis itt vagyunk.Ha szeretet van,akkor túl juttok minden nehezségen.
Mi súlyoztunk.Fontosabb volt a kapcsolatunk,mint a pillanatnyi helyzet nehézsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!