Párommal nagyon régota együtt vagyünk! Volt egy időszak hogy külön voltunk! Én hagytam el mert lemondta az esküvőt! Ja 2-szor mondta le! Mit tegyek? Testvéreméknél laktam! Tesom lánya a keresztlányom aki 7 éves és imádom!
Most hogy megbocsájtottam a páromnak éa összeköltöztünk,hiányzik az az élet ami akkor volt!Szeretnék megadni k.lányomnak mindent,de igy nem tudok!És most veszítette el apukáját(meghalt)!
Egyszerűen nem tudom hogy lehetnék okos!
Így van, nem is ismételném, leírták előttem. Sajnos, ez van...:((
Gondolom, fiatal vagy még, próbáld túltenni magad ezen, és keresni valakit, aki megbecsül. Biztos, hogy jó ember vagy a leírtakból ítélve, úgyhogy találni fogsz rendes pasit, nyugi!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nem te írtad ezt a kérdést is? Ott is mindenki azt javasolta, hogy keress jobbat, hidd el, találnál! Ne félj váltani!! Ennek így nincs értelme. Gondolj bele, mi lesz még 10 év múlva, mikor elvileg jóformán egy kapcsolatban 'csak' a baráti szeretet, tisztelet marad és már jócskán látja a másik hibáit is az ember.
mindig a családod legyen az első,és a keresztlányodnak,tesódnak most naon nagy szüksége van rád,nem csak anyagilag,segits nekik a gyászban,stb...
ilyen pasira meg inkább nem irok jelzőt,mert kitiltanak innen....szal nyúlcipő és találsz sokkal jobbat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!