Ha nem csinálunk semmit sem együtt az élettársammal akkor hamar vége lesz a kapcsolatunknak?
Szex legalább együtt van? :)
Nekem fura, hogy ennyire nem vágytok egymás társaságára. Akkor mit szerettek egymásban? Együtt alváson kívül nem is csináltok semmit. Alvás közben meg nem vagytok magatoknál.
Ez nem kapcsolat, nem szerelem, neked igy jo, van hol lakni, anyosnal.
AZt hiszem te es az elettarsad szerelmes a szerelembe, de nem egymasba.
Semmi gond nincs ezzel. Most ha valamelyikőtök nem éhes, akk is egyen, mert a másik eszik? Vagy ha nem azt szeretné nézni, mint amit a másik, akkor is nézze, mert a GyK válaszadói szerint az a normális?
Mi sem együtt eszünk, mert reggel korábban kegy el a férjem, én inkább fekszem, és vacsira sem éhezünk meg együtt, és akkor mi van? Este külön nézünk tv-t, mert én híradót nézek, ő meg Discoveryt. Akkor most mi nem is vagyunk kapcsolatban?Ez közlöm akkor vele is. De akkor mi legyen a 4 gyerekünkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!