Ha nem csinálunk semmit sem együtt az élettársammal akkor hamar vége lesz a kapcsolatunknak?
10-es
Egyutt vagytok a 4 gyerekert, de hogy nem egymasert az is biztos. De ha neked igy jo. akkor nekem es a tobbieknek is.
Azért megy el mert vagy dolga van vagy pedig unja magát otthon.
Amúgy anyósom és apósom sem egyszerre esznek mégis együtt vannak már lassan 50 éve.
Számomra ez nem kapcsolat, hanem lakótársi státusz.
Ha nektek jó így, a ti dolgotok. Mi a kérdésed lényege?? Hisz te csak bizonygatni akarod, hogy te így jól érzed magad. Akkor meg áldásunk rátok...
Ha tényleg nem csináltok semmit együtt, az nem szerencsés, de mondjuk legalább a szex nyilván közös időtöltés :)
Mi sem vagyunk sokat együtt, de ha egyszerre van szabadidőnk, akkor legalább 1-2 alkalommal egy héten együtt megyünk valahová.
"Amúgy anyósom és apósom sem egyszerre esznek mégis együtt vannak már lassan 50 éve."
És milyen boldog, tartalmas a házasságuk, ugye?
Nekem ez így elfogadhatatlan lenne.
Mi általában együtt eszünk, jobban esik az étel:) meg elsztorizgatunk kaja közben. Ha nem vagyok éhes, akkor is odaülök az asztalhoz:)
Le kellene ülnötök megbeszélni ezt mihamarabb!
Kedves 11! Te miből szűröd le, hogy a gyerekek miatt vagyunk együtt? Szeretem, el szoktunk menni vacsizni, kimozdulni.... Egyébként is, pár éve vagyunk házasok :-)
Akkor ezentúl elkapcsolom a tv-t, amit néz, és közlöm, hogy a gyk-s válaszadó szerint ha ő azt nézi,amit akar, akkor mi már nem vagyunk együtt:-)
Elég gáz, ha valakinél a jó kapcsolat azt jelenti, hogy együtt eszünk, és egymás mellett bámuljuk a Tv-t. Szerintem meg mindenkinek jár annyi, hogy legalább 1 nyamvadt műsort magában megnézzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!