Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem csinálunk semmit sem...

Ha nem csinálunk semmit sem együtt az élettársammal akkor hamar vége lesz a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
Mi tényleg semmit sem csinálunk együtt. Anyósomékkal lakunk, külön eszünk, tv-t is én a szobában párom a nappaliban néz. Sokan mondják, hogy ez így nem jó. Mi a véleményetek?
2015. jan. 24. 11:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

10-es

Egyutt vagytok a 4 gyerekert, de hogy nem egymasert az is biztos. De ha neked igy jo. akkor nekem es a tobbieknek is.

2015. jan. 24. 11:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezzo, de ha neked igy jo, akkor miert irtad ki a kerdest?
2015. jan. 24. 11:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmegy akkor, amikor te éppen hazamégy, akkor talán le kéne ülnötök egyszer és megbeszélni, hogy ezt miért teszi, mi a gondja, mi a problémája. Ha meg akarod menteni ezt a kapcsolatot, akkor ki kell beszélnetek a problémákat. Ha az derül ki, hogy a közös élet nem megy, akkor sajnos ketté kell válnotok.
2015. jan. 24. 11:41
 14/25 A kérdező kommentje:

Azért megy el mert vagy dolga van vagy pedig unja magát otthon.

Amúgy anyósom és apósom sem egyszerre esznek mégis együtt vannak már lassan 50 éve.

2015. jan. 24. 11:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez nem kapcsolat, hanem lakótársi státusz.

Ha nektek jó így, a ti dolgotok. Mi a kérdésed lényege?? Hisz te csak bizonygatni akarod, hogy te így jól érzed magad. Akkor meg áldásunk rátok...

2015. jan. 24. 11:48
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem csináltok semmit együtt, az nem szerencsés, de mondjuk legalább a szex nyilván közös időtöltés :)

Mi sem vagyunk sokat együtt, de ha egyszerre van szabadidőnk, akkor legalább 1-2 alkalommal egy héten együtt megyünk valahová.

2015. jan. 24. 11:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy anyósom és apósom sem egyszerre esznek mégis együtt vannak már lassan 50 éve."

És milyen boldog, tartalmas a házasságuk, ugye?

Nekem ez így elfogadhatatlan lenne.

2015. jan. 24. 11:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi általában együtt eszünk, jobban esik az étel:) meg elsztorizgatunk kaja közben. Ha nem vagyok éhes, akkor is odaülök az asztalhoz:)

Le kellene ülnötök megbeszélni ezt mihamarabb!

2015. jan. 24. 12:14
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 11! Te miből szűröd le, hogy a gyerekek miatt vagyunk együtt? Szeretem, el szoktunk menni vacsizni, kimozdulni.... Egyébként is, pár éve vagyunk házasok :-)

Akkor ezentúl elkapcsolom a tv-t, amit néz, és közlöm, hogy a gyk-s válaszadó szerint ha ő azt nézi,amit akar, akkor mi már nem vagyunk együtt:-)

Elég gáz, ha valakinél a jó kapcsolat azt jelenti, hogy együtt eszünk, és egymás mellett bámuljuk a Tv-t. Szerintem meg mindenkinek jár annyi, hogy legalább 1 nyamvadt műsort magában megnézzen.

2015. jan. 24. 12:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát ez a legtöbb embernél nem működne hosszútávon. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy van akinél működik, hisz nem vagyunk egyformák. Ha nektek ez így jó..ha egyikőtök sem hiányolja a szexen kívüli közös tevékenységet...miért ne működhetne?
2015. jan. 24. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!