Ha nem csinálunk semmit sem együtt az élettársammal akkor hamar vége lesz a kapcsolatunknak?
Itt nem a tv meg az evés a lényeg, ne sarkítsátok már.. Hanem hogy a kérdező semmit nem csinál együtt a párjával. Semmit. Nincs közösen eltöltött idő, maximum közös légtérben.
Kedves kérdező, akkor nálatok miben nyilvánul meg, hogy szeretitek egymást? Beszélgetés, összebújás, bármi?
Mert ha ez sincs, akkor tényleg csak lakótársak vagytok.
"Azért megy el mert vagy dolga van vagy pedig unja magát otthon. "
Kérdező, azért te nem érzed ez mennyire fura? Ott vagytok ketten, és elmegy mert unatkozik melletted? Szerintem ha a szerettünkkel vagyunk, akkor nem lehet unatkozni, pont azért mert közösen csinálunk valamit. Nem kell annak nagy dolognak lennie.
A közös étkezés és tv-zés pedig fontos szerintem, és ha valaki nagyon akarja, meg tudja oldani: pl. nagyon sok tv műsort vissza lehet már nézni a csatornák honlapján, ilyen a híradó is, és a discovery egyes adásai is fent vannak szerintem, de ha mégsem, akkor is lehet alternatívákat találni. Ha meg máskor éheztek meg, persze, ne haljon senki éhen, de biztosan össze lehet egyeztetni legalább a fő étkezéseket, ha máskor nem, akkor hétvégén.
Egy kapcsolatban szerintem nem azért nézünk együtt valamit a tv-ben, vagy eszünk közösen, mert éppen azt szeretnénk tenni, illetve, valamilyen szinten mégiscsak azt szeretnénk, mert nem maga a cselekvés a lényeg, hanem hogy közösen tesszük azt a kedvesünkkel.
A közös programok, kimozdulás otthonról (itt sem kell még csak nagy költségekbe sem verni magatokat, már egy séta, össznépi banzáj is jó program lehet).
Hát lehet mi vagyunk degeneráltak, de első perctől kezdve együtt vacsorázunk. Hétvégén meg együtt reggelizünk, együtt ebédelünk, együtt vacsorázunk. Nem arról van szó, hogy a másik nélkül nem lehet enni, ha valaki megéhezik kimegy a konyhába, de azért ennyire összeszokott már a bioritmusunk..
Van, hogy én is mást akarok nézni a tévébe, és akkor átmegyek a másik szobába, de ez mondjuk heti 1x2 óra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!