Más mennyit van együtt a párjával, vagy milyen gyakran találkoznak?
Figyelt kérdés
Mert mi csak hetente 1-2x,ahhoz képest,hogy egy városban vagyunk,ebből az egyik csak összefutás.Persze a már több mint egy éve együtt levő párokra gondolok,mert az elején még minden percben maga mellett szeretné tudni az ember a másikat.2009. márc. 11. 17:13
1/16 anonim válasza:
3 éve vagyunk együtt,és minden percben együtt vagyunk,egy helye melózunk,együtt élünk 2,5 éve,eddig minden klappol:-)
23/L
2/16 anonim válasza:
már 2,5 éve vagyunk együtt, minden nap találkozunk, Pesten kollégiumos a barátom, de miskolci. A családom nagyon kedveli, szinte már családtag nálunk, de nem is csoda, már az esküvőnket és a lakásvásárlást tervezzük. 2 napnál többet még sosem voltunk külön. Melózik, 5kor végez, utána első útja hozzánk vezet és este 6tól 9-10ig minden hétköznap együtt vagyunk, hétvégén pedig egész nap, és egy héten 3x nálunk is alszik.
19/L
3/16 anonim válasza:
1éve járunk , 1 kilométerre lakunk , ott megyek el elötte minden nap a munkából , és kb 1-2 alkalommal találkozunk !!!
4/16 A kérdező kommentje:
És munka után nem fáradt?
2009. márc. 11. 17:48
5/16 anonim válasza:
munka után én vagyok a fáradt azért nem megyek be hozzá !!
6/16 anonim válasza:
MI több, mint 13 hónapja vagyunk együtt. Mindketten suliba járunk, a péntek, szombat, vasárnapot mindig együtt töltjük, hétköznap meg 1x-2x találkozunk, és TÖKÉLETES a kapcsolatunk, hál'istennek.
7/16 anonim válasza:
1 éve élünk együtt, 7-re jár dolgozni, én otthon vagyok, nem dolgozom.
15 - kor végez a munkájával, de majdnem mindennap meglátogatom egy - másfél óra erejéig.
Fáradt - e meló után?
Igen.
:P
8/16 anonim válasza:
5 éve éjjel-nappal együtt vagyunk. /csak a meló idején nem./ ;) 25/nő
9/16 A kérdező kommentje:
De az nem rossz,ha fáradt,rosszkedvű a munka után? Igy mivel lehet eltölteni az időt? Vagy mivel tereled el a figyelmét?
2009. márc. 11. 18:43
10/16 anonim válasza:
2,5 éves vagyunk együtt, ő dolgozik én tanulok még. Amikor végez a melóval, bemegyek hozzá, hancúrozunk egyet az irodában, aztán ha van valamelyikünknek dolga, vásárlás vagy postára menni, vagy bankba, elkísérjük egymást. Ha nem megyek be hozzá meló után, este összefutunk a kutyát megsétáltatni, vagy elmegyünk bicajozni, beülünk egy cukrászdába, fagyizunk, leülünk egy padra és beszélgetünk. Elmegyünk vásárolni ha kell valamelyikünknek valami. Vagy elmegyünk moziba, vagy mostanában korizni szoktunk eljárni. Ha jön a nyár, akkor meg megyünk nyaralni, bicajtúrázni, sátorozni, ilyesmiket szoktunk. Jövőhéten pl megyünk Tokajba 4 napra :) szóval elfoglaljuk magunkat! A kapcsolatunk elején 1 héten 1szer találkoztunk, majd egyre többet. Nyáron mindennap találkozunk, akár többször is, télen mondjuk 2 naponta nagyjából. Nem unjuk egymást és egymásra sosem vagyunk fáradtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!