Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más mennyit van együtt a...

Más mennyit van együtt a párjával, vagy milyen gyakran találkoznak?

Figyelt kérdés
Mert mi csak hetente 1-2x,ahhoz képest,hogy egy városban vagyunk,ebből az egyik csak összefutás.Persze a már több mint egy éve együtt levő párokra gondolok,mert az elején még minden percben maga mellett szeretné tudni az ember a másikat.
2009. márc. 11. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

18:30

Nézd, ez az élet sajnálatos velejárója, hogy dolgozni kell...P

Egyébiránt elég "nagy " már a párom, hogy ne kelljen a kedvét keresni, ha egyszer rossz kedve van.

Nem segítek rá, hogy még rosszabb legyen, de meg se feszülök, hogy felvidítsam.

2009. márc. 11. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

szia

7 éve vagyunk együtt,hetente 3-4szer találkozunk,jelenleg nem dolgozunk,de ha dolgozott bizony nagyon nyűgös és fáradt volt.álltalában sétálgatunk,beszélgetünk,vagy rossz időben presszóba megyünk.szeretjük egymást,nem tervezünk közös életet.

2009. márc. 11. 20:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolso mit jelent az, hogy nem terveztek kozos eletet? Akkor ti meg vartok az igazira?
2009. márc. 11. 21:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
minden 7végét együtt töltünk és ninccs olyan, hogy egymás mellett fáradtak vagy rosszkedvűek lennénk
2009. márc. 11. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

Három éve vagyunk együtt, minden percet együtt töltünk, ha nem dolgozom (ő otthon dolgozik), illetve hetente egyszer-kétszer elmegyek a barátnőimhez pár órára.

Együtt lakunk, házasok vagyunk, és fáradt vagyok esténként, lévén kétszer annyit dolgozom feleannyi pénzért, mint a férjem. Ő pedig megpróbál kényeztetni, ahol csak tud: kaját főz, megmasszírozza a hátam, ha kérem, és érzelmileg is biztos talajt nyújt. Szerintem az egy elég természetellenes, a két ember úgy találkozik keveset, hogy nincs óhatatlanul más dolguk. Ott nekem valami bűzlik a kapcsolatban.

2009. márc. 11. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

szia 21.31 es

hát azt jelenti,hogy én férjes gyerekes asszony vagyok sajnos,de nekem a párom az igazi nagy szerelem.Mivel beteg édesanyám ápolom,gyermekeim,akik már nagyok,is tőlem várnak mindent,így nem tervezhetek.Páro,annak ellenére hogy szeretjük egymást,időnként elviselhetetlen,mert alkoholista.Így kell elfogadnom......

2009. márc. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!