Más mennyit van együtt a párjával, vagy milyen gyakran találkoznak?
18:30
Nézd, ez az élet sajnálatos velejárója, hogy dolgozni kell...P
Egyébiránt elég "nagy " már a párom, hogy ne kelljen a kedvét keresni, ha egyszer rossz kedve van.
Nem segítek rá, hogy még rosszabb legyen, de meg se feszülök, hogy felvidítsam.
szia
7 éve vagyunk együtt,hetente 3-4szer találkozunk,jelenleg nem dolgozunk,de ha dolgozott bizony nagyon nyűgös és fáradt volt.álltalában sétálgatunk,beszélgetünk,vagy rossz időben presszóba megyünk.szeretjük egymást,nem tervezünk közös életet.
Három éve vagyunk együtt, minden percet együtt töltünk, ha nem dolgozom (ő otthon dolgozik), illetve hetente egyszer-kétszer elmegyek a barátnőimhez pár órára.
Együtt lakunk, házasok vagyunk, és fáradt vagyok esténként, lévén kétszer annyit dolgozom feleannyi pénzért, mint a férjem. Ő pedig megpróbál kényeztetni, ahol csak tud: kaját főz, megmasszírozza a hátam, ha kérem, és érzelmileg is biztos talajt nyújt. Szerintem az egy elég természetellenes, a két ember úgy találkozik keveset, hogy nincs óhatatlanul más dolguk. Ott nekem valami bűzlik a kapcsolatban.
szia 21.31 es
hát azt jelenti,hogy én férjes gyerekes asszony vagyok sajnos,de nekem a párom az igazi nagy szerelem.Mivel beteg édesanyám ápolom,gyermekeim,akik már nagyok,is tőlem várnak mindent,így nem tervezhetek.Páro,annak ellenére hogy szeretjük egymást,időnként elviselhetetlen,mert alkoholista.Így kell elfogadnom......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!