Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár már együtt van pl 1-2 éve, akkor is megvan bennük a gyomorbizsergés, mikor találkoznak?
Nem házaspárokra gondolok,hanem a tinikre pl.
Annyi idő után is elpirulnak egymás közelében?Remeg gyomruk meg minden?Megvan az az érzés mint az elején?
Csak kíváncsi vagyok :)
És ne hülyeséget lécci
Szerintem nem. Bár én már nem vagyok tini, a huszas éveim elején járok, amennyire visszatudok emlékezni, egy komolyabb kapcsolatban már mindig átvette valami más ezt az érzést, ahogy most is. Eleinte ott van a gyomorgörcs, a bizsergés, az izgalom, a várakozás stb., aztán ahogy telnek a hónapok és tudod hogy a párod elfogad olyannak amilyen vagy, kócosan, izzadtan, reggeli szájszaggal is szeret, akkor ez alább hagy és átveszi a helyét valami végtelen nyugalom. Ahhoz szoktam hasonlítani, hogy olyan mintha az ember "hazamenne". Furán hangzik, de ha már otthon érzem magamat a párom karjaiban, olyan lelki nyugodtsággal megyek hozzá, mintha hazamennék, akkor tudom azt mondani, hogy ez a kapcsolat egy igazán jó kapcsolat. :)
Ha ennyi idő után is remeg valakinek a gyomra, az számomra azt jelenti, hogy nem alakult ki a kellő bizalom a két fél között. Persze ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!