Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóssal,apóssal napi szintű...

Anyóssal,apóssal napi szintű a kapcsolat, és mivel szeretnek is, jónak tartják,ha sokat vagyok náluk fent, amíg a férjem nincs itthon. Viszont,olyan undorító dolgokat csinálnak, ami számomra taszító,és emiatt utálok fent náluk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ilyen például,hogy a macskáknak a lepedőre rakja le anyós a kaját, vagy mint tegnap is,hogy egy fagyis dobozba adott nekem kóstolóba sajtot,és miután megettem, odadugta a macskához a tálat,hogy egye ki belőle a maradék sajt darabokat. Folyton büdös macskaszag van nálunk (kintiek és bentiek a macskák, ráadásul sok van, így szerintem még az állatorvos sem tartaná egészségesnek), betojnak helyekre, lepiisilnek dolgokat pedig mind ivartalanított jószág. Nem lehet helyekre leülni,mert csupa macskaszőr lesz a nadrágom, és bevallom,olyan matracra sem szívesen fekszem,ahol előtte a macska alfele volt. Vagy ha leülök,rögtön másznak rám, és ha eszem, el akarják lopni a falatot is. A tányérokon sokszor találok macskaszőrt. Az egyik szatyron feküdt az egyik macska, és mivel az alfele nem volt rendesen elrendezve potyogott le róla a mócsing..Nem tudom,szebb szóval kifejezni,sajnálom. Szóval,persze, élvezem a társaságukat, szeretem is őket, de hogyan töltsek fent velük időt, amikor majdnem kifordul a gyomrom? Az ő házuk,az ő váruk,az ő szabályaikat természetesen tiszteletben tartom,de mégis,hogyan mondjam el,hogy ezek miatt feszengek,és nem szeretnék felmenni hozzájuk? Anyósom mindig azt mondogatja,hogy ne üljek itt lent a házban mint a tök,hanem menjek fel hozzájuk..De,ha egyszer nem érzem ott jól magam? Hogyan mondjam ezt el úgy,hogy ne vegye egyikőjük sem sértésnek? Ha a férjem emiatt szólt nekik többször is, akkor is cirkuszoltak. Ha tőle nehezen viselik, akkor tőlem,hogyan fogadnák?
2024. máj. 24. 14:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a kettő kizárja egymást, nem tudok úgy szeretni valakit ha közben a belem kijön annyira undorodom. Minek erölteted?
2024. máj. 25. 10:49
 12/33 anonim ***** válasza:
73%
Egyik viszontválaszodban ez írtad:"De szeretem őket,nekünk is van." És a Te macskáid hol élnek? Kint az udvarban vagy a szobában? Ha bent, akkor gondolom azok sem az ágy-és asztal alatt tartózkodnak, és bent végzik a dolgukat is.
2024. máj. 25. 13:29
 13/33 A kérdező kommentje:
Az enyémek kintiek,van külön kuckójuk.
2024. máj. 25. 13:34
 14/33 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom, én 7 napból 5-öt dolgozok 8-tól 4-ig,utána főzök, minden napra van valami takarítani valóm is, nem is lenne ídőm másnál héderelni. Ülni mint a tök meg pláne. Marad a hétvége akkor meg esetleg átugranék egy órára és csókolom.
2024. máj. 26. 14:59
 15/33 anonim ***** válasza:
57%
Ha szereted a húgyszagot, persze hogy szívesen vendégül látnak.
2024. máj. 26. 16:18
 16/33 anonim ***** válasza:
64%

Minek éltek anyósék házában?

Mit álszenteskedsz, hogy mennyire szereted őket?

Hogy van időd minden nap ott ülni?

2024. máj. 27. 06:12
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ezt kérdeztem én is. De erre nem válaszol.
2024. máj. 27. 07:08
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem anyósékkal élünk..ha nem tűnt volna fel az írásból...
2024. máj. 27. 10:21
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Az rendben van hogy nem ott éltek, de ha dolgozol hogy bírsz annyit ott ülni? Meg akkor nyilván mondod hogy nem érsz rá mert otthon is van dolgod.
2024. máj. 27. 11:09
 20/33 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy baleset miatt nem dolgozom, így itthon vagyok.
2024. máj. 27. 11:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!