Anyóssal,apóssal napi szintű a kapcsolat, és mivel szeretnek is, jónak tartják,ha sokat vagyok náluk fent, amíg a férjem nincs itthon. Viszont,olyan undorító dolgokat csinálnak, ami számomra taszító,és emiatt utálok fent náluk. Mit tegyek?
Miért nem mennek ők esetleg hozzád át, amikor egyedül vagy otthon?
Vagy kedvesen mondhatod nekik, hogy ez nem higénikus azért. Szereted a cicákat, de nem egy tálból esztek mégse. A szőr meg... Nekem is van 3 cica, csak bent laknak, nem járnak ki. Sokat kell sepregetni meg szedegetni a szőrt. Műbőr ülőke van a konyhában, erre nem ragad bele a szőr. Sűrűn kell porszívózni utánuk. Nyilván ők nem foglalkoznak olyan szinten a dologgal, ahogy te elmondod. Ami téged már zavar. A pisi szag az zavaró, de ha nem alomba mennek és nem is kint végzik el, lehet valami baj is van a cicákkal. Stresszből e vagy más szervi okból pisilnek e minden fele. Az én cicám amikor beteg lett, vese problémája volt, akkor ment mindenfele csak az alomba nem. Kinti benti volt, ráadásul ő ivaros is volt. De ha bent jött rá, akkor szana szét... A végén amikor már nagyon rosszul volt, kutyapelenkát tettem ki neki, arra ráment nagyjából.
Ha vagytok olyan jó viszonyban, én azért mondogatnám ezeket nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!