Anyóssal,apóssal napi szintű a kapcsolat, és mivel szeretnek is, jónak tartják,ha sokat vagyok náluk fent, amíg a férjem nincs itthon. Viszont,olyan undorító dolgokat csinálnak, ami számomra taszító,és emiatt utálok fent náluk. Mit tegyek?
Miből gondoljuk, hogy együtt laktok?
Ezekből:
"jónak tartják,ha sokat vagyok náluk fent, amíg a férjem nincs itthon."
"ne üljek itt lent a házban mint a tök,hanem menjek fel hozzájuk"
Ebből az következik, hogy téged az emeletes ház földszintjéről hívnak fe az emeltre.
Vagy mi az a lent, meg fent?
Hegyen laknak?
Kedves kérdező! 1:Szerintem pontosan az eddigi írásaidból gondoltuk nagyjából mindannyian hogy egy házban laktok fent és lent.
2: "Soha nem költöznék anyóssal, meg apóssal egy fedél alá. Arra rámenne az aktuális kapcsolat is" De akkor mi a túrós rétesért mész el hozzájuk minden egyes nap???
"Mert olyan hülye vagyok,hogy nem tudok nemet mondani,mert félek,hogy megbántom őket,és utána a párom által rajtam csattan az ostor,hogy nem teszek eleget a szülei kérésének+ megbántom őket a macskák miatt is."
Nyugodtan mondj nemet, akárhányszor. Ha megsértődnek, az őket minősíti, nem téged. Bárkinek mondhatsz nemet, most nem érek rá, pihenek, dolgom van stb.
Írtad, hogy elköltöztök, az szuper, egészséges távolság lesz :)
Baleseted után pedig gyors felépülést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!