Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóssal,apóssal napi szintű...

Anyóssal,apóssal napi szintű a kapcsolat, és mivel szeretnek is, jónak tartják,ha sokat vagyok náluk fent, amíg a férjem nincs itthon. Viszont,olyan undorító dolgokat csinálnak, ami számomra taszító,és emiatt utálok fent náluk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ilyen például,hogy a macskáknak a lepedőre rakja le anyós a kaját, vagy mint tegnap is,hogy egy fagyis dobozba adott nekem kóstolóba sajtot,és miután megettem, odadugta a macskához a tálat,hogy egye ki belőle a maradék sajt darabokat. Folyton büdös macskaszag van nálunk (kintiek és bentiek a macskák, ráadásul sok van, így szerintem még az állatorvos sem tartaná egészségesnek), betojnak helyekre, lepiisilnek dolgokat pedig mind ivartalanított jószág. Nem lehet helyekre leülni,mert csupa macskaszőr lesz a nadrágom, és bevallom,olyan matracra sem szívesen fekszem,ahol előtte a macska alfele volt. Vagy ha leülök,rögtön másznak rám, és ha eszem, el akarják lopni a falatot is. A tányérokon sokszor találok macskaszőrt. Az egyik szatyron feküdt az egyik macska, és mivel az alfele nem volt rendesen elrendezve potyogott le róla a mócsing..Nem tudom,szebb szóval kifejezni,sajnálom. Szóval,persze, élvezem a társaságukat, szeretem is őket, de hogyan töltsek fent velük időt, amikor majdnem kifordul a gyomrom? Az ő házuk,az ő váruk,az ő szabályaikat természetesen tiszteletben tartom,de mégis,hogyan mondjam el,hogy ezek miatt feszengek,és nem szeretnék felmenni hozzájuk? Anyósom mindig azt mondogatja,hogy ne üljek itt lent a házban mint a tök,hanem menjek fel hozzájuk..De,ha egyszer nem érzem ott jól magam? Hogyan mondjam ezt el úgy,hogy ne vegye egyikőjük sem sértésnek? Ha a férjem emiatt szólt nekik többször is, akkor is cirkuszoltak. Ha tőle nehezen viselik, akkor tőlem,hogyan fogadnák?
máj. 24. 14:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondoljuk, hogy együtt laktok?

Ezekből:

"jónak tartják,ha sokat vagyok náluk fent, amíg a férjem nincs itthon."

"ne üljek itt lent a házban mint a tök,hanem menjek fel hozzájuk"

Ebből az következik, hogy téged az emeletes ház földszintjéről hívnak fe az emeltre.

Vagy mi az a lent, meg fent?

Hegyen laknak?

máj. 27. 11:48
 22/33 A kérdező kommentje:
Egy földúton közlekedünk a két ház között mivel a telkek így vannak elrendezve.
máj. 27. 11:49
 23/33 A kérdező kommentje:
Soha nem költöznék anyóssal, meg apóssal egy fedél alá. Arra rámenne az aktuális kapcsolat is, sőt bele sem vágnék, így a helyesebb egy ilyenbe.
máj. 27. 11:50
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! 1:Szerintem pontosan az eddigi írásaidból gondoltuk nagyjából mindannyian hogy egy házban laktok fent és lent.

2: "Soha nem költöznék anyóssal, meg apóssal egy fedél alá. Arra rámenne az aktuális kapcsolat is" De akkor mi a túrós rétesért mész el hozzájuk minden egyes nap???

máj. 27. 12:07
 25/33 A kérdező kommentje:
Mert olyan hülye vagyok,hogy nem tudok nemet mondani,mert félek,hogy megbántom őket,és utána a párom által rajtam csattan az ostor,hogy nem teszek eleget a szülei kérésének+ megbántom őket a macskák miatt is. Ti el sem tudjátok képzelni,hogy azoknak a macskáknak a szemükben sokkal nagyobb szerepük van,mint akár egy embernek. Ha szólni mernék ellenük, ahányan vannak, annyian jönnének nekem a családtagok. Így eddig jobbnak tartottam a békesség miatt hallgatni. De mivel mint kiderült,hogy hamarosan lesz lehetőség elköltözni még a környékről is, most már simán kinyithatom a számat.
máj. 27. 12:28
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Jóhát mindentől félve persze hogy nem mennek a dolgok.
máj. 27. 13:13
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad félni a változástól, hogy megváltoztassuk ami nem jó. Mindentől félve az utcára sem lehet kimenni.
máj. 27. 13:19
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Tele gatyával és terv nélkül persze hogy mások tervének kell örökre, egyre radikálisabb és vadabb őrületnek behódolni. Köszönöd nem mész mert azt tervezted hogy akkor ez az amaz. Egyébként is te az átlagos, zárkózottabb típus vagy és ezért te szokás szerint ünnepekkor szeretnél találkozni, úgyhogy szeretnéd a karácsonyt megbeszélni hogy majd hogy lesz.
máj. 27. 13:33
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy zárkában is ha a legerősebb rabtárs nagyon büdös, igénytelen és undorító nem mered megmondani neki, nem bújsz oda hozzá önkéntesen minden nap ha nem muszáj.
máj. 27. 13:53
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"Mert olyan hülye vagyok,hogy nem tudok nemet mondani,mert félek,hogy megbántom őket,és utána a párom által rajtam csattan az ostor,hogy nem teszek eleget a szülei kérésének+ megbántom őket a macskák miatt is."

Nyugodtan mondj nemet, akárhányszor. Ha megsértődnek, az őket minősíti, nem téged. Bárkinek mondhatsz nemet, most nem érek rá, pihenek, dolgom van stb.

Írtad, hogy elköltöztök, az szuper, egészséges távolság lesz :)

Baleseted után pedig gyors felépülést!

máj. 27. 13:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!