Feljelentést tehetek? Van értelme?
Anyósom folyamatosan rossz híremet keltette, megalázott, szidott a barátnőjével és az unokahúgával, sőt a Férjem előző nőjével is, aki a gyermeke anyja (velünk él a Fiú).
Tudomásomra jutott szinte minden. Fényképes bizonyítékaim vannak mindenre.
Van értelme feljelentést tenni?
Ha nincs, mit tennétek a helyemben? Mindent csak nem úszhatnak meg szárazon?
#49.
Leírtam a #47. válaszomban, hogy megnyugodtam, átlátom a helyzetet. Előtte a #44-ben pedig, hogy elengedtem a dolgot. 🙂
#50.
Nem akartam rohanni, azért kérdeztem meg, mert nem voltam tisztában a dolgokkal. Most már tudom, hogy nincs értelme és esélyem se lenne. Normálisan kérdeztem, nem bántottam senkit, Te se írj így rólam, köszönöm!
Kérdező!
Értsd már meg légyszives, hogy nem indíthatsz pert!
#52. Még hányszor írjam le, hogy megértettem? Elolvastál bármit is abból, amit írtam?
Csak kérdezem! 🙈
Kérdező! Nem olvastam végig a hozzászólásokat, túl sok volt.
Nem úszta meg anyósod, hiszen a férjed kirakta. Ez igazán szép, milyen elégtételt akarsz még? Megéri?
#54.
Igen, igazad van, már beláttam, hogy csak magamra hoznám a bajt, ha tovább vinném a dolgot. Nem mondom, hogy egyetértek ezzel, de igazából már nem fontos, mert nem lesz itt, nem tud információt kivinni és gúnyolni minket.
#56. 😃
Na, az szép lenne. Egy közel 70 éves nénit megveretni. Remélem csak viccnek szántad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!