Feljelentést tehetek? Van értelme?
Anyósom folyamatosan rossz híremet keltette, megalázott, szidott a barátnőjével és az unokahúgával, sőt a Férjem előző nőjével is, aki a gyermeke anyja (velünk él a Fiú).
Tudomásomra jutott szinte minden. Fényképes bizonyítékaim vannak mindenre.
Van értelme feljelentést tenni?
Ha nincs, mit tennétek a helyemben? Mindent csak nem úszhatnak meg szárazon?
"Ha én magánúton elküldöm néhány helyre, hogy mit írt rólam, azt megtehetem?"
Nem érted a levéltitok fogalmát? Itt max téged fognak feljelenteni.
És igen, élheti világát. Ha a gyerekedet csúfolják az iskolában, mit teszel? Odamész és leszúrod a gyereket egy késsel? Csak mert nehogy már valaki piszkálja a másikat?
Anyósod meg a rokonai faxszopók, de hadd beszélhessenek már arról az emberek, amiről és akiről akarnak. Ki vagy te, hogy megszabd ezt, sőt, feljelentsd őket? Ilyen pitiáner dolgokkal nem is értem miért foglalkozol.
Menjen anyósod ahhoz a rokonához, amelyikhez akar, takarítsátok el a házból, utána jobb lesz.
Az én anyósom is rühell engem és kibeszél mindenkivel. Na és? Aki elhisz neki mindent, azzal max nem beszélek.
#20.
Minden szavaddal egyetértek, de nagyon nehéz megtenni, amit írsz. No, nem azt a részét, hogy szakítsunk meg vele minden kapcsolatot, mert az folyamatban van, csak nem rakjuk utcára.
Tudom azt is, hogy van, aki még rosszat mond rólam, csak az nem kürtöli tele a várost és nem a családom tagja (ahogy anyós eddig volt). Illetve nem olyanok mondják rólam, akiken segítettem, akikre időt és pénzt nem sajnáltam. A volt nő is biztosan kibeszélt mással is, biztos mondott rólam rosszakat, de ebben az esetben azért kegyetlenebb érzés, mert az anyósom elmondott neki olyan információkat rólunk, amit bizalmasan osztott meg a Férjem vele. Illetve már 7 éve együtt voltunk, egy éve házasok is, amikor még azt magyarázta a csajnak, hogy a Férjem még őt szereti...meg, hogy én még mindig féltékeny vagyok rá, azért nem beszélhet vele, mert én nem engedem...
Ezeket rettenetesen nehéz elengedni!
Értem a levéltitok fogalmát, jelentsen fel, állok elébe... Nehogy már én érezzem rosszul magam, mert nem hagyom, hogy hülyének nézzenek továbbra is...
A gyerekemet, ha csúfolják nyíltan teszik, tud rá reagálni, meg tudja védeni magát. Miért szúrnék le bárkit is?
#26.
Ezt most honnan veszed? Írtam ilyet?
Nem a rendőrség feladata ez, így bűncselekményen kívül áll. Készült egy kép, ahol ott vagytok. Ha lenne hang zaklatásért jelenthetnéd fel legfeljebb vagy rágalmazásért, attól függ mit mondott vagy tett. Erre ügyvéd tudna konkrét választ adni, minek minősül.
De neked kell meghúznod a gyeplőt és erőszakosnak kell lenned vele, nem úgy értve megütöd, hanem keményen kell bánnod vele, hogy tudja hol a határ. Mert azt most nem tudja, ezért elmegy bármeddig.
#29.
El kell innen mennie, ennyire húztuk meg a határt. Ahogy kiteszi a lábát, soha többet be nem jöhet, minden kapcsolatot megszakítunk vele.
Nagyon sokat tettem érte, és ez a hála...na, ezért zavar ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!