Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feljelentést tehetek? Van...

Feljelentést tehetek? Van értelme?

Figyelt kérdés

Anyósom folyamatosan rossz híremet keltette, megalázott, szidott a barátnőjével és az unokahúgával, sőt a Férjem előző nőjével is, aki a gyermeke anyja (velünk él a Fiú).

Tudomásomra jutott szinte minden. Fényképes bizonyítékaim vannak mindenre.

Van értelme feljelentést tenni?

Ha nincs, mit tennétek a helyemben? Mindent csak nem úszhatnak meg szárazon?

2023. nov. 18. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
29%
Kirakattad a ferjeddel! Gratulálok, elérted a célod! 👏
2023. nov. 18. 19:28
 32/61 Grizesteszta ***** válasza:
80%
#24:Vkinek szuverén joga: csorbíthatatlan, korlátlan, kizárólagos joga. Olyan, hogy 'szuvenír jog' nem létezik.
2023. nov. 18. 19:52
 33/61 A kérdező kommentje:
A Férjem megunta a szórakozásait, persze, hogy kirakta. Ha ez lett volna a célom, ide se jöhetett volna. Azt gondolom azért is vagyunk társak, hogy megvédjük egymást. Ha Őt bántja valaki, én sem hagyom, a Férjem és a gyerekeink az elsők, akinek ez nem tetszik, vagy nem tud vele azonosulni, nincs itt maradása. Minden döntést közösen hozunk meg, ezt is így tettük.
2023. nov. 18. 19:54
 34/61 anonim ***** válasza:
92%

"nem akarom, hogy megússza minden következmény nélkül!!!"

vs

"Férjem (...) a héten kitette innen az anyját"

"Ahogy kiteszi a lábát, soha többet be nem jöhet, minden kapcsolatot megszakítunk vele."

Ez mi, ha nem következmény? A lealjasodó üzenet-szétküldözgetést, ami hisztérikus lépés, és csak magadat keverheted vele bajba, felejtsd el. Felnőtt ember vagy, szokj hozzá, hogy vannak rosszindulatú gennyládák, akik akkor is fröcsögnek rólad, ha semmi okuk rá, sőt. Ilyet felnőttként több méltósággal kéne viselned. Az ő baja, hogy ilyen némber, rólad pedig a jogos következmények (amiket meg is léptetek) és némi bosszankodás után lepereghet. Ne legyél pitiáner.

2023. nov. 18. 20:07
 35/61 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazad van!
2023. nov. 18. 20:14
 36/61 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem eleg nagy büntetés neki az, hogy a sajat fia ellene fordult, sot el is kell koltoznie toletek. Ezzel anyagilag is rosszul jart es meg a fia sem mellette allt ki. Valoszinuleg soha nem lesz jo a kapcsolatuk. Neked meg nem kell tobbe foglalkoznod vele. Akinek szamit a velemenye, akinek a szavara adtok, az ugyis tudja a valodi sztorit. A tobbi ne erdekeljen teged.
2023. nov. 18. 20:15
 37/61 anonim ***** válasza:
85%

Hú, kérdező, téged sem az eszedért szeretnek.

Mindenkinek joga van azt gondolni rólad, amit, és az embereknek joguk is van megbeszélni a véleményüket rólad. Az nem becsületsértés, hogy neki ez a véleménye rólad.

2023. nov. 18. 20:16
 38/61 anonim ***** válasza:
85%

"Értem a levéltitok fogalmát, jelentsen fel, állok elébe... Nehogy már én érezzem rosszul magam, mert nem hagyom, hogy hülyének nézzenek továbbra is..."

Hidd el, ROSSZUL FOGOD MAGAD ÉREZNI, amikor fizethetsz egy csomó büntetést illetve a perköltséget, és ha újra megpróbálod, akkor újra és újra egyre magasabb összegeket kell kifizetni - és nem 1-2 ezer foritntól van szó, hanem sokkal, de sokkal magasabb összegekröl!

2023. nov. 18. 20:31
 39/61 anonim ***** válasza:
86%
Ha te elkezdesz irkálni a messengeren a barátnődnek, hogy milyen hülye pitsa az anyós és ő ezt megtudja akkor feljelenthet téged? Ne viccelj már. Akkor jelenthetne fel ha a facebook-ra írnád ki a véleményed és mindenki lathatna, és amúgy emiatt se kapna börtönbüntetést.
2023. nov. 18. 21:18
 40/61 A kérdező kommentje:

#37.

Joga van hozzá, de nekem nem kötelességem eltűrni. Megtettük a megfelelő lépést, választ kaptam a kérdésemre több válaszadótól is. Nekik köszönöm, Te pedig ne nevezz hülyének még burkoltan se, mert nem vagyok az. Felháborodtam, és sértve érzem magam, mert mindent megtettem ezért a nőért, amikor a lánya utcára dobta külföldön - szó szerint -, hogy hazajusson és ne legyen földönfutó, a Fiainktól vettük el az időt, pénzt és energiát, hogy orvoshoz hordjuk, segítsünk ahol tudunk. Nem vártunk térde boruló hálát, de azt igen, hogy nem gúnyolja ki a családunkat, az életünket és a szeretteinket.

2023. nov. 18. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!