Feljelentést tehetek? Van értelme?
Anyósom folyamatosan rossz híremet keltette, megalázott, szidott a barátnőjével és az unokahúgával, sőt a Férjem előző nőjével is, aki a gyermeke anyja (velünk él a Fiú).
Tudomásomra jutott szinte minden. Fényképes bizonyítékaim vannak mindenre.
Van értelme feljelentést tenni?
Ha nincs, mit tennétek a helyemben? Mindent csak nem úszhatnak meg szárazon?
#9. Dehogy! Az autója miatt! 😃
Viccet félretéve, nem! Szeretem a fiát! 11 és fél éve vagyunk együtt, mindenünk a Fiaink...
#12.
Na, ettől féltem én is. Úgy kaptam ezeket, olyantól, aki hozzáfér anyós dolgaihoz, de nem feltörte a fiókját!
Hiába jelented fel, mert rendőrség semmit nem csinál amíg nem folyt vér, avagy valakinek nem keletkezett olyan baja, hogy 8 napon belül gyógyuljon meg.
A rendőrségre a mai világban már nem lehet számítani!!
#14.
Nagyszerű, akkor megússzák, én meg csak tűrjem... Élik kis gondtalan világukat... Fantasztikus!
Ha nem nyilvánosan szégyenített meg, csak az ő kis gonosz baráti körében…aszalgat rajtad, ahhoz joga van.
Ez nem meríti ki a bűncselekmény fogalmát.
Nem védem, ne értsd félre. Az én anyósom is egy szakadék…
Az viszont, hogy az ő magánbeszélgetéseihez hozzáférj és felhasználd ellene…az viszont már véleményem szerint levéltitok sértés.
Becsületsértés miatt sem lehet feljelentést tenni? Megtehet akkor bármit, ha magánúton intézi?
Ha én magánúton elküldöm néhány helyre, hogy mit írt rólam, azt megtehetem? Mondjuk kitakarom a nevét annak, akinek írta, vagy az övét is egy úgy küldöm el néhány rokonának?
Körbe fognak röhögni a rendőrségen, ha megpróbálod feljelenteni. Pert, ha van pénzed, indíthatsz, de nincs mire. Ha nyilvánosan tenné, és ezzel a "hírnevedet" rontaná, akkor volna értelme és oka, így nem is értem, hogy miért foglalkozok ezzel. Megkeseredett egy vén szatyor lehet, hogy ez a legjobb szórakozása, hogy gúnyol téged, de... ugye azt tudod, hogy valószínűleg nem ő az egyetlen, aki rühell, és csúnya dolgokat mond rólad? Ennyire csak nem lehetsz naiv. Rengeteg ember mondhat rólad a hátad mögött dolgokat, amikről fogalmad sincs. Ahogy valószínűleg néha te is megteszed kisebb-nagyobb mértékben.
Örülj, hogy a férjed melléd áll, anyóssal szakítsatok meg minden kapcsolatot, hogy ne mérgezze a légkört, meg ne a gyerekeitek lássák kárát egy ilyen undok trotty viselkedésének, aztán el kell engedni ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!