Feljelentést tehetek? Van értelme?
Anyósom folyamatosan rossz híremet keltette, megalázott, szidott a barátnőjével és az unokahúgával, sőt a Férjem előző nőjével is, aki a gyermeke anyja (velünk él a Fiú).
Tudomásomra jutott szinte minden. Fényképes bizonyítékaim vannak mindenre.
Van értelme feljelentést tenni?
Ha nincs, mit tennétek a helyemben? Mindent csak nem úszhatnak meg szárazon?
#36.
Soha nem volt jó a kapcsolatuk sajnos. Férjemet a nagymamája nevelte, miután anyós akkori férje ki nem állhatta a gyereket.
#39.
Gondolom nem, de ha ilyen lenne, és megtudná biztos vagyok benne, hogy nem tűrné szó nélkül. Ahogy itt az engem sértegető emberek sem.
Igen, ezt már elfogadtam.
Igazából csak kellett egy kis megerősítés idegenektől. Férjem nagyon kedves volt végig, nem hagyta, hogy bántsanak, a közvetlen családom is elfogadott minket...
Ez nem rágalmazás, sem becsületsértés. Sehol nem állja meg a helyét. HA nyilvánosan olyat mondd, amivel a rosszhíredet kelti és emiatt hátrányt szenvedsz az más, akkor lehet polgári perre menni, ami egy nagyon hosszú és drága folyamat és korántsem biztos, hogy meg is nyered.
Az, hogy ők kibeszélnek a hátad mögött: ronda dolog, de ennyi. Ha én pl azt mondom, hogy a szomészédom hülye, az semmi. De ha elterjesztem mindenkinek, hogy tolvaj (pedig nem) és emiatt elesik munkától vagy hátrányt szenved azt már viheti perre.
Értem! Dühös és csalódott vagyok, voltam... Valami megoldást kerestem, de már nyugodtabb vagyok, jobban átlátom a helyzetet!
Köszönöm szépen Mindenkinek!
Egy kutya sem harap annak a kezébe aki enni ad. Ha anyós ki lesz rakva, magának köszönheti.Elégtételnek fogd fel, hogy megszabadultál tőle és a férjed elismeri, az igazad. Szerintem az anyósnak ettől nagyobb tanítás nem kell, neked meg ettől nagyobb elismerés, hogy ennyire fonrosak vagytok a pàrodnak, hogy még a saját anyja elé is helyezett titeket. Ezt sem tenné meg sok ember a feleségéért de a gyerekeiért sem.
Cserébe legyen annyi tartás benned, hogy nem engeded be a tetteit az életedbe, hogy mérdezze azt.
A férjednek sem jó a háborús tűzvonalban lenni, hogy minden oldalról öntik rá a f@st. Kizársz mindent ami anyós felöl jönne. Onnantól könnyebb. Ha megnyugtat...akkor az anyóst annál jobban bosszantja, ha nem tud neked ártani. Azon csak élvezkedne ha rágódsz...
Kérdező! Mikor érted már meg, hogy nem tudod emiatt feljelenteni!??
Érthetetlen, hogy emberek egyszerűen képtelenek megérteni, hiába írják le neki 100x!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!