Mit tehetek az ellen, aki megpofozott? Van értelme feljelentenem?
Kedves szöszi,
ti voltatok a bunk*k,
többször is szóltak nektek,hogy húzzatok innen el,
nem kellett volna megvárnotok,hogy meg is csapjanak,el kellett volna már mennetek rég,
Ahol így bánnak a vendéggel, az a hely azonnal be is zárhat.Természetesen fel KELL jelentened!Ha maradt rajtad valami zúzódás, látleletet készíthetsz, mihamarabb,tanúkat elő lehet szedni.Az esetet panaszkönyvbe a vendéglátóhelyen beírni, fogyasztóvédelemnek jelenteni.A helyet ezután nagy ívben kerülni, bár a médiának is nyugodtan meg lehet szellőztetni az esetet, örömmel hallanák.
És a bátor rendőrség mit csinált, miután kimentek??
először is: egyszer szólt, majd a kérésemre, hogy hadd igyuk meg, azt mondta, OKÉ, RENDBEN. ez neked többszöri szólás? mellesleg szólt a zene is, többen táncoltak.
és ha neked oké, hogy megütnek egy nőt, gratulálni tudok csak. kívánom neked is, hogy hasonló megalázó helyzetbe kerülj egyszer.
szöszi,
elolvasva a válaszodat,most is azt mondom,hogy te provokáltad ki a buta viselkedéseddel,hogy nő létedre jól megcsaptak,
ha több eszed lett volna,ezt simán elkerülhetted volna,azzal,hogy nem dacoskodsz,hanem elmész,amikor elküldenek,
a rendőrök csak hümmögtek, meg álltak tesze-toszán. már akkor 4-en bediktálták az adataikat, mondták, hogy tanúskodnának mellettem.
még aznap este a pultoscsaj írt nekem, hogy a kidobó csak fellökött, nem pofozott meg. magyarul hazudok, és tok oké, hogy egy nőt belökök a székek közé. valamint megérdemeltem az egészet, mert ő "ezerszer szólt", mégsem mentünk el. többen is tanúsítják, hogy maga a csak nem szólt egyszer sem. a tulaj pedig másnap írt egy bocsánatkérő levelet, de a kérésemre, hogy adja meg a kidobó nevét, már nem is válaszolt...
sajnos maradandó nyoma nem maradt az ütésnek, mert egyrészt MÁR kabátban voltam (azaz tényleg készültünk indulni...), ami felfogta az esést, meg ezek a bulldogok pontosan tudják, hogyan és hova kell ütni, hogy ne maradjon nyoma...
Sajnos vannak akik csak így értik meg a dolgokat..tudod éveket húztam le az éjszakában mint kidobó s elmondom neked hogy ott is van záróra,az emberek fáradtak,zárnának,haza mennének,mert ők dolgoztak,nem mint te..de mindíg akad 2-3 ilyen kedves vendég aki magasról lesz*rja az egészet,mert hát ugye ő éppen ott királykodik,nehogy már fel legyen szólitva bármire is mert akkor sérűl az önimádata..megérdemelted amit kaptál .
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!