Mit tehetek az ellen, aki megpofozott? Van értelme feljelentenem?
Úgy látszik szövegértésből nem vagy a helyzet magaslatán. Nem az összemosáson van a lényeg. Mind 2 esetben atrocitás éri mind a kidobót, mind a tanárt. Azért ezt hoztam fel, mert személyes tapasztalat, és abszolút nem a foglalkozáson van a lényeg, hanem azon, hogy míg a kidobó megüthet egy embert, (?) addig egy tanár nem tehet semmit. Sőt, a tanár sokszor még durvább beszólásokat is kap mint egy kidobó, csak gyere el egy vidéki iskolába, a gettó közepére. Egyébként ha lusta vagy végigolvasni a hozzászólást, és nem bírod felfogni a lényeget, inkább ne írj hülyeségeket. Még egy dolog.
Az, hogy valaki kidobó, minden fizikai bántalmazás alól felmentést kap? Elméletben nem, gyakorlatban meg szarnak rá, pofán vágnak minden fajta jogi következmény nélkül. Sokszor okkal, sokszor ok nélkül.
Édesapám volt tanár és nem én, ahogy azt az adott példában leírtam. Mint ahogy azt is, hogy nem a szakmákon volt a hangsúly, csak egy szimpla példa volt. Olvasd végig a hozzászólásokat, mielőtt megfogalmazod a válaszod, mert így bugyuta, nem releváns dolgokat írsz.
Mindegy is. Lényeg a lényeg, a kidobók nem egyszerű közemberek, törvényen kívüliek, (vagy felüliek,) és ha nem tetszel valamelyiknek, vagy keresztbe teszel nekik, a szart is kiverik belőled. Ehhez csak gratulálni tudok. Itt kezdődik a kulturált konfliktus kezelés és problémamegoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!