Mit tehetek az ellen, aki megpofozott? Van értelme feljelentenem?
először is, az böKdösés. másodszor is: ő jött oda üvöltve, lehordva mindennek engem és a barátomat is. ja, neki joga van? de látom itt sokak szerint ez a normális viselkedés, üssünk csak meg mindenkit, aki nem hódol be egy bulldog, IQ nuku kidobónak. legyetek büszkék magatokra, több szót nem is érdemeltek.
azoknak, akik értelmesen válaszoltak: köszönöm!!!
Ne haragudj, de most az esettől eltekintve csak feltételezésekbe bocsátkoznék. Tételezzük fel, hogy egy hasonló esetben tényleg a kidobónak van igaza. Oké, dolgozik, fáradt s a többi, ahogy egy előttem válaszoló írta. (Egyébként: Mindenki a saját szakmája áldozatának tartja önmagát, hogy neki mennyire szar. Hát Magyarországon nagyon sokan vagyunk ezzel így, felesleges erre hivatkozni. Szegény kidobó fáradt, mert dolgozott. És? Én sem nyavalygok, ha a főnökeim és az ügyfelek miatt több órákat kell túlóráznom naponta. Ez a szakmám, ezt vállaltam. Ja hogy a kidobósághoz nem kell ész, csak mázsa feletti izom és nulla IQ? Ez megint más kérdés. Akinek nem tetszik, keresni kell másik melót.) Kissé eltértem a tárgytól. Visszatérve: Amennyiben igaza is volt a kidobónak, AKKOR SEM ÜTHET MEG EGY NŐT. Még egy férfit hagyján, de egy nőt sose. Oké hogy a "takarítás" a dolga, de az embert az különbözteti meg az állattól, hogy nem az ösztönei alapján cselekszik, hanem (legalább néha) használja is az eszét. Értem én, hogy stresszes a kidobóknak is az életük, de azért egy nőt megütni... Még akkor is, ha előtte "megbökte" őt az illető. Védekezés gyanánt az ember ugyan azt adhatja vissza, amit ő kapott. Mért nem bökött vissza, és mondta hogy álljon le a hölgy? Akkor én sem szólnék egy szót sem... Ja hogy annyi esze nincsen? :D
Tudom én hogy kemény legények meg minden, de lehet rajtuk fogást találni, még ha nem is fizikálisan. :) Ha az én barátnőmet ütötte volna meg, megtaláltam volna a módját, hogy elmenjen ilyenektől a kedve. Bizonyára a kidobók 90% erősebb mint én. Hívjam össze a haverokat, Keménykedjünk, mint a falkában járó csürhék? Hogy "húú szééétverjük őket ezér genyou" Ugyan már. Ne legyünk primitívek. Van más módja is annak, hogy az ilyen bumburnyák embereket ellehetetlenítsük. Nem hiába van az a mondás: "Többet ésszel mint erővel!" :)
"Én sem nyavalygok, ha a főnökeim és az ügyfelek miatt több órákat kell túlóráznom naponta."
S te is ingyen csinálod? Mert a kidobót az esetek legnagyobb részében senki sem fizetné meg azért hogy órákat várjon az utolsó szétcsúszott vendégekre amíg hajlandóak leszörpikézni az utolsó kis korty söröcskéjüket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!