Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol lehet háziorvos ellen...

Ianazabo kérdése:

Hol lehet háziorvos ellen panaszt tenni és van-e egyáltalán értelme?

Figyelt kérdés

8 hónapos terhes vagyok, az 5. hónap végén megbeszéltük (merthogy ekkor nyilvánított veszélyeztetett terhesnek a nőgyógyászom) hogy mikor, milyen időközönként kell megjelennem Nála. A lagutolsó találkozásunk óta 3 hét telt el, amikor is megbeszéltük, hogy szept. végén megyek legközelebb...2 napja kaptam egy hívást, hogy eltűntem, mire közöltem, hogy hisen megbeszéltük, hogy most megyek.A személyes találkozó alkalmásval olyan stílusban, hangnemben beszélt velem (ordított), hogy a folyósóról kopogtak be, mi történik...

Kérdésem a következő: Hol tehetek panaszt? Ordíthat így egy háziorvos egy 8 hónapos terhes nővel??? Velem még ez soha nem fordult elő... Felháborítónak tartom, hogy ezt megengedheti magának...

2012. szept. 28. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván nem ordíthat senki senkivel, de nem írtad le, hogy mi volt rá az indoka, miért tette. Nem érdemes a procedúra, beszéljétek meg, mert különben magad ellen hangolod, és az nem éri meg nektek. Gondolj a picire. Vagy válts orvost. Ha szakmai hibát nem vét, a modora nem életveszélyes.
2012. szept. 28. 09:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Természetesen azonnal átmentem a másik orvoshoz és elmeséltem neki a történteket, ahogy láttam rajta, nem csodálkozott és át is vesz...

Mi volt rá az oka? Ez az!!!Az hogy 3 héttel ezelőtt nem találkozott velem személyesen, mert a váróba az asszisztensét küldte ki a nődoki papírjaiért és nem hívott be-ebből kifolyólag azt hitte, hogy nem én voltam ott (hozzáteszem, nem is értem az egészet...)

Nyilván nekem is a gyerekem a legfontosabb és nem hiszem, hogy egy orvosnak a hangja az egyetlen eszköze, hogy kinyilvánítsa a véleményét.

Konklúzió: Az egész egy mondvacsinált légbuborék, rossz napja volt, valaki felhúzta, vagy nem tudom milyen problémája van, de akkor sem értem az egészet...

2012. szept. 28. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Kár, hogy ilyenkor csak az egyik véleményt olvashatjuk. És még azt sem tudhatjuk meg, hogy így volt e?
2012. szept. 28. 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan nem így volt, ezért kérek tanácsot... Az embernek terhesen van jobb dolga is, mint másokra panaszkodni, csak még nem igazán tapasztaltam hasonlót életem során...
2012. szept. 29. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!