Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomnak nem akarom elmondani?

Anyósomnak nem akarom elmondani?

Figyelt kérdés

Napokban tudtuk meg a férjemmel hogy várandós vagyok, 8 hetes veszélyeztetett terhes vagyok. Egyenlőre még a szülőknek nem akarom elmondani. De anyósom elől legszivesebben el is titkolnám, amíg meg nem születik.

Állandóan idegesít a gyerek témával, de a legjobban a baba nemével. Közölte velem hogy csak is kizárólag fiút szülhetek, pontosan tudja hogy az ő fia, a fiú gyártásban is biztosan nagyon jól fog teljesíteni. Meg hogy az ő családjukban, a lányá kívül, mindenki fiú, még az unokái is azok. Meg egyszer szóba került témában a szülés, és én simán nem szülhetek mert nagyon rossz a látásom. Erről kaptam külön papírt is a szemésztől. Erre anyósom mondta hogy milyen nő az aki nem tud simán szülni. Hát köpni nyelni nem tudtam akkor.

És őszinte leszek nem tudom mennyire jó ötlet. De én nem akarom vele megosztani a babavarásom hírét. Nem akarom hogy állandóan stresszeljen ezzel a baromsággával.

2023. okt. 30. 18:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre érdekes egy család.Sajnállak :( Eleve az anyós se kutya de a férjed sem ha nem áll ki melletted.Én addig ameddig nem látszik a pocak nem szólnék...
2023. okt. 30. 20:22
 22/35 anonim ***** válasza:
98%

Anyós ennyire nincs tisztában az alapvető biológiával? Komolyan nálunk a dédim sem mondott ilyeneket a fiúgyerekekröl nemhogy nagyszüleim, pedig szerintrm akkoriban max 4 osztályt végeztek.

Én megszüntetném a kapcsolatot vele az tuti. A férjednek le kéne allítania nem neked kéne terhesen bajlódni vele.

2023. okt. 30. 21:33
 23/35 anonim ***** válasza:
90%
Ha a férjed sem akarja elmondani neki, akkor mi a probléma? Találkozni pedig ugye nem muszáj, de is írtad, hogy az utolsó hónapokban te sem akarod. Viszont előbb-utóbb tudomást kell szereznie arról, hogy született még egy unokája, és ha tetszik, ha nem, szinte biztosan fog kritizálni valami miatt. Ezekre kell megtanulni reagálni. Igenis állj ki a hülyeségei ellen, meg kell neki mondani az igazadat.
2023. okt. 30. 21:42
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

"Közölte velem hogy csak is kizárólag fiút szülhetek, pontosan tudja hogy az ő fia, a fiú gyártásban is biztosan nagyon jól fog teljesíteni. Meg hogy az ő családjukban, a lányá kívül, mindenki fiú, még az unokái is azok."

A lányán kívül, haha :D Na és ő mi? Ezek szerint az ő apja sem volt jó a fiúgyártásban.

Ha csak fiú unokái vannak, inkább azt képzelném el, hogy titokban kislányra vágyik, azon túl persze, hogy lényegében mindegy, milyen nemű lesz. De anyósod ezek szerint egy múlt század elején ragadt primitív barom.

2023. okt. 30. 21:52
 25/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a jó kívánságokat.

19es igen konkrétan, pedig tudja nagyon jól hogy szemüveg nélkül nem látok semmit konkrétan, még egy ajtóra írt mosdó feliratot is csak segítséggel sikerül, annyira elmosódik minden.

Kérdezett már ilyen családon belüli örökletes betegségekről, de arról nem nyilatkoztam neki. Elég volt az hogy kritizálta a vér csoportom.

2023. okt. 30. 22:11
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

A vércsoportoddal mi volt a problémája?

Gondolom ő minden szempontból tökéletes. Ja nem, hiszen nő😂

2023. okt. 30. 22:43
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"Közölte velem hogy csak is kizárólag fiút szülhetek"

Lehet, hogy a helyedben általános iskolai biosz könyvet ajándékoznék neki karácsonyra. xD

"pontosan tudja hogy az ő fia, a fiú gyártásban is biztosan nagyon jól fog teljesíteni."

Erre biztos mondtam volna vigyorgó fejjel, hogy rendben, akkor okvetlenül a fiával beszélje meg, hogy hogy kell fiút nemzeni, mert nekem csak X kromoszómáim vannak.

2023. okt. 30. 22:54
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

"Meg hogy az ő családjukban, a lányán kívül, mindenki fiú"

Biztos gratuláltam volna anyósomnak, hogy fiú/férfi létére többször is szült!

Ráadásul erre már az anyja is képes volt annak idején, férfi létére!

2023. okt. 30. 22:58
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Beteg az anyósod, küldd el pszichiáterhez.
2023. okt. 31. 12:25
 30/35 A kérdező kommentje:

26 a vércsoportommal az volt hogy nekem B+. Mondta nekem hogy úristen hát így milyen gyerekeitek lesznek. Akkor viszont férjem leszidta, én meg fogtam a kabátom és el jöttem.

Volt már hogy vissza szóltam anyósomnak, de férjem egyből rám szólt hogy viselkedj már. De azóta a férjemet emiatt leszidtam, nem is kicsit.

2023. okt. 31. 12:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!