Anyósomnak nem akarom elmondani?
Napokban tudtuk meg a férjemmel hogy várandós vagyok, 8 hetes veszélyeztetett terhes vagyok. Egyenlőre még a szülőknek nem akarom elmondani. De anyósom elől legszivesebben el is titkolnám, amíg meg nem születik.
Állandóan idegesít a gyerek témával, de a legjobban a baba nemével. Közölte velem hogy csak is kizárólag fiút szülhetek, pontosan tudja hogy az ő fia, a fiú gyártásban is biztosan nagyon jól fog teljesíteni. Meg hogy az ő családjukban, a lányá kívül, mindenki fiú, még az unokái is azok. Meg egyszer szóba került témában a szülés, és én simán nem szülhetek mert nagyon rossz a látásom. Erről kaptam külön papírt is a szemésztől. Erre anyósom mondta hogy milyen nő az aki nem tud simán szülni. Hát köpni nyelni nem tudtam akkor.
És őszinte leszek nem tudom mennyire jó ötlet. De én nem akarom vele megosztani a babavarásom hírét. Nem akarom hogy állandóan stresszeljen ezzel a baromsággával.
Én kiröhögném, ha nekem ilyen baromságokat mondana.
Ne mondjátok el, ha stresszel. Maga alatt vágta a fát: jóval később szerez tudomást az unokája érkezéséről, mint a többi közeli családtag.
Ez a ti dontesetek, csinaljatok ugy, ahogy jonak latjatok.
En csak ahhoz a reszehez szolnek hozza, hogy a keretlen tanacsokat muszaj megtanulnod kezelni, mert fogsz kapni boven, ha nem anyostol, majd mastol.
Ezeket le kell szarni es el kell engedni, de millio lesz belole, mert a boltos nenitol kezdve a rokonoktol at, mindenki imad belemagyarazni a gyerekkel kapcsolatos dolgokba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!