Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lehülyéztem a menyemet, nem...

Lehülyéztem a menyemet, nem szándékosan, inkább reflexből!Tényleg durva voltam?

Figyelt kérdés

A fiaméknak lett egy kutyájuk. Félreértés ne essék szeretem a kutyákat, nekem is van egy pitbull-labrador keverékem, felelősséget vállalok érte, foglalkozom vele...DE nem bújok a seggébe. Ha be is jöhet a házba, akkor neki a földön a helye, nem mászhat fel a kanapéra nem futkározhat bent. Egyébként meg kinti kutya, kint alszik, van bejárata a garázsba, ahol télen is minimum 15 fok van. Van egy labdája és még egy gumis gyűrűje, amit kedvére szétrághat, egyébként meg napi kétszer sétáltatom, szóval nincs elhanyagolva.

De amit a fiamék csinálnak, szerintem az átmegy egy beteges kategóriába. Hetente fürdetik, körömvirágkrémmel kenegetik a kutya ülepét, a kutyával egy ágyban alszanak, hatszázmillió játékot vettek neki. Ezt így el is mesélte nekem a menyem - megjegyzem a hátam mögött mindenféle állatkínzónak elhord, mert kint tartom a kutyámat és nem méregdrága táppal etetem - én pedig lehülyéztem őt és megmondtam neki, hogy jó hogy nem pólyába nem teszi azt a szerencsétlen állatot. Persze lett kiakadás...a fiam is kiakadt. Tudom nem kellett volna így reagálnom, de az emberi hülyeségnél is van egy bizonyos szint, amit már nem tudok csakúgy elengedni.

2023. szept. 25. 17:03
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem durva. Volt,hogy velem is megtörtént,en nem haragudtam,mert tudtam véletlen volt, ha meg direkt, akkor sincs semmi. Miért gond, hogy vki hülyeségnek tartja amit csinálok. Amúgy kivagyok attól én is, ha vki baba szintjén tartja a kutyát. Az állatkínzás meg az, ha éhen,szomjan,mocskosan van a kutya. Gondolom nálad nem ez a helyzet.
2023. okt. 10. 14:17
 42/50 anonim ***** válasza:
77%

habar en cicat tartok, en sem tartanek kint egy allatot. nalunk a kisallatok csaladtagok. en is ugyanugy tartom a cicamat bent mint menyedek a kutyusukat. mindent megkap, mindenbol a legjobbat, inkabb magamtol veszek el dolgokat csak hogy neki mindenbol a legjobb legyen, velem alszik az agyban, puszilgatva es imadva van, minden nap fesulve.

de mondjuk az igaz, hogy en nem mondanam allatkinzasnak ahogy te tartod a kutyusod, mivel az irasod alapjan nincs kinozva, etetve van, foglalkozva van vele, tehat szeretve van.

mindenkinek az egyeni dontese hogyan tartja amig szeretve van, habar en egy kisebb fajta kutyust semmikepp nem tartanek kint. az pedig valoban nagy sertes hogy lehulyezted csak azert mert ugy tartjak ahogy ok jonak latjak. en bocsanatot kernek tole es nem szolnek bele.

azzal sincs problema, ha “gyerekpotlek” a kisallat, van akik nem szeretik a gyerekeket es nem nekik valo. en pont igy vagyok vele. inkabb tartok 10 kisallatot mint egy siros-uvoltos gyereket.

2023. okt. 12. 03:47
 43/50 A kérdező kommentje:

Utolsó, te beteg vagy. Van egy macskám is, aki rengeteget van kint, szeret barangolni. Állatkínzás lenne, ha az a jószágot bent tartanám. Egy macska elsősorban nem a gazdájához, hanem a területéhez ragaszkodik, aki ezt nem hajlandó belátni az ne tartson macskát.

"inkabb magamtol veszek el dolgokat csak hogy neki mindenbol a legjobb legyen, velem alszik az agyban, puszilgatva es imadva van, minden nap fesulve." - szerintem menj le pszichológushoz.

2023. nov. 8. 20:31
 44/50 anonim ***** válasza:
75%
Hú kérdező, valami tényleg nem stimmel veled.. tényleg így látod? Mi a férjemmel most mentettünk anyacicát és kicsijét és szerintem nagyon hálásak, nem vágynak ki a hidegbe és oda sem, aho majdnem elcsapták mind a kettőt.
2023. nov. 8. 21:33
 45/50 anonim ***** válasza:
66%

kerdezo, biztos boldog a te kinti cicad, akkor is boldog lesz amikor eluti a kocsi vagy a rokak es kutyak szettepik, idota emberek megmergezik, megkinozzak.. van egy cica akinek a farkat amputalni kellett es a fuleit, a fuleibe valami fekete szurok szeru anyagot ontottek, tobb eve kezeles alatt all.

egy macska nem kinti kisallat. ok mar nem a vadmacskak akik kinti elethez vannak szokva. es igenis egy cica a gazdajahoz ragaszkodik.

2023. nov. 9. 03:30
 46/50 anonim ***** válasza:
38%
Ne szépítsük, beteg aki emberként bánik egy állattal, és az embert pedig állatsorba nézi
2023. nov. 9. 13:50
 47/50 A kérdező kommentje:
A macskám jól van köszöni szépen. Imád kint lenni, rókák nincsenek a környéken max nyestek, mikor esik vagy nagyon hideg van, akkor szeret bent lenni, viszont az esetek többségében kint van és járja a területét. El nem tudnám képzelni, hogy úgy bánjak vele, mint egy gyerekkel😅, még ő sérelmezné, ha bent tartanám. Mérgezéstől pedig nem tartok,nincsenek rosszemberek a környéken ahol élek.
2023. nov. 16. 14:36
 48/50 anonim ***** válasza:
62%

Kedves macatigris. Elolvastam az egész kommentsereget… Na, pont az ilyen anyósok szokták az utolsó heteiket a krónikus belgyógyászaton meg az ápolási osztályon kihúzni felfekvésesen, pelenkásan, mert még idejében elidegenítettek maguktól mindenkit.

Egy előítéletes paraszt vagy, kedves mamaszaurusz. Te ezt nem tudod elképzelni, te azt nem tartod jónak, te szerinted emez már beteges, amazt tiltani kell, de te tökéletes vagy hála istennek.

Durva voltál, igen. Az ő életük, ha nem akarnak gyereket, az az ő dolguk. Talán van valami betegség, ami akadályozza őket, erre nem gondoltál? Talán csak nem akarnak, jó nekik így, vagy nem engedhetik meg maguknak. Mi közöd van ehhez? A kedves kisfiad nem neked csinálna unokát, ha csinálna is. Tessék elengedni azt a gyereket, ne telepedj rájuk.

2023. dec. 6. 15:36
 49/50 anonim ***** válasza:
9%

48#

Ha valakinek az egész életét a gyerekei/menye-veje kívánsága szerint kellene élnie ahhoz, hogy vénségére ne kerüljön pár hétre elfekvőbe, hát én biztos nem azt választanám. Inkább néhány hét elfekvő, felfekvés stb. mint egy életen át mások kívánsága szerint élni. Aztán ti is megöregszetek egyszer, hacsak meg nem haltok fiatalon.

szept. 25. 17:00
 50/50 anonim ***** válasza:

49, meg is érdemli :)

Nekem nem kell ilyesmivel foglalkoznom, már most 28 évesen van megtak számla erre a célra, miután a mamámat a haláláig ápoltam. Nem kell mindenkinek a többiek kívánsága szerint élni. De utolsó parasztnak lenni se kötelező.

okt. 16. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!