Csak szerintem volt ez a beszólás kicsit durva?
Figyelt kérdés
Anyósomnak 22 évesen már 2 gyereke volt, 25 évesen pedig 3. Én most vagyok 22 párom 23. 3 hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül. Én azt hittem sikerült végre teherbeessek ezért nem is készültem úgy, hogy megjonne. Pláne nem 3 nappal előbb. Szóval elmentunk anyósomekhoz látogatóban. Ő nem tudja h próbálkozunk, én nem mondtam neki párommal pedig nincs olyan viszonyban, csak a kötelező beszélgetesig mennek. Odaertunk, elmentem mosdóba. Hát persze, hogy elontott a vér. Semmi nem volt nálam. Kénytelen voltam anyostol betétet/tampont kérni.. Néz rám.. Utána pedig megmutatta mit vett a leendő unokájának. (a másik 2 gyerekének nincs párja szóval ránk gondolt meg mondta is, hogy ránk gondol) emelle hozzatette, hogy mindenkinek elujsagolta, hogy ezt az unokájának veszi. Kérdezték is tőle lesz unokad? O meg, hogy még nem lesz de ha majd lesz. Persze nagyon szép tőle. De! Ezt miért pont azután kellett 1 percre rá miután én betétet kértem tőle? Én ebben egy kis rosszindulatusagot is látok, de lehet tévedek.. Azt hittem ott helyben elbogom magam.2020. aug. 5. 11:11
1/11 anonim válasza:
Semmi durva nincs anyósodban, ellenben az gáz, hogy felnőtt nő létedre nincs nálad semmi ilyen esetre.
2/11 anonim válasza:
Most írtad, hogy nem tudja, hogy próbálkoztok, ezért fogalma sem lehetett róla, neked most ez rosszulesik, vagy sem. Miért kell mindenbe belelátni a rosszindulatot, ha anyósról van szó?
3/11 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek,te vagy a gáz.
4/11 anonim válasza:
Te vagy túlérzékeny, meg kezdesz rágörcsölni erre a babatémára. Anyósodnak gőze sincs a leírás alapján arról, hogy egyáltalán próbálkoztok.
5/11 anonim válasza:
Ez az anyóstól egy enyhe nyomás. Imádom az ilyet.
Nem kell ennyire túl reagálni, de lehet, hogy neki sem kellene a még meg nem fogant unokának ajándékot vennie.
6/11 anonim válasza:
Lehet a hátad mögött a pasid elmondta neki, ezért vesz a képzeletbeli unokának már játékokat. Én 23 vagyok, van régóta kapcsolatom, de az anyámnak eszébe se jut vásárolni a jövőbeli unokájának cuccokat :D
7/11 anonim válasza:
Mivel nem tudta, hogy próbálkoztok, így nem érezte azt, hogy nálad ez most probléma, hogy megjött. Ennyire ne görcsölj rá erre, rengeteg felesleges stressztől és keserűségtől óvod meg magadat, ha ezeket elengeded. Jóindulatot feltételezz elsősorban róla, elvégre te vagy az, aki unokát fog neki szülni, nem akar neked rosszat.
8/11 anonim válasza:
Halál a vén szipirtyóra! Pusztuljon minden anyós!
Ja! És a férfiak férgek mind!
10/11 anonim válasza:
Várjál te még inkább azzal a gyerekkel, úristen. 🤦♀️🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!