Ha egy vékony fiúnak egy kövér lány állandóan azt mondja, hogy nem ártana, ha edzene egy kicsit, akkor erre hogy kéne reagálnia?
A probléma az, hogy a lány inkább lekezelő stílusban fogalmazza ezt meg. A fiú megbántani nem akarja, de habár igaza is van, az ő szájából hiteltelennek hangzik. A lekezelő stílus miatt eddig csak közömbösen, semmitmondóan reagált erre a fiú. A lány újból és újból megemlíti ezt, ha összetalálkoznak. A lány a fiú szerint (lehet rosszul gondolja) csak arra hajt, hogy ezzel megalázza, esetleg meghunyászkodjon és köszönje meg a tanácsot neki, hisz ezt sosem négyszemközt említi meg, hanem társaság előtt. 15 évesek mindeketten.
Mit kéne tennie a fiúnak, hogy ez abbamaradjon? Válaszokat előre is köszi
"Neked 20 kilóval ezelőtt is sürgős lett volna, úgyhogy én még ráérek".
Hadd sértődjön csak meg, aki ekkora bunkó.
Ha kulturáltan akarod a tudtára hozni hogy ne ő dumáljon már be akkor valami egyértelmű párhuzamot vonj pl: "Tudod hogy az emberek sokkal kíváncsibbak sikeres emberek pénzügyi tanácsaira, mint azokéra akik a hó végéig se jönnek ki."
Ha ez nem működik akkor "Amíg gci dagadt vagy, addig ne pampogjál már itt. Egyenlőre magadat tedd rendbe, és utána se utasítgassál mert kiveszem a kaját a kezedből és elkezdek gyorsabban sétálni!"
Valaszlld ezt:
"Ha balnakat is fogad a konditerem meg a sportegyesulet,ahova megyek,akkor mehetunk egyutt..! "
Es rohognek egy nagyot! Szerintem az egesz tarsasag rohogni fog es nyugtazza,milyen laza gyerek vagy.
En imadok rohogni meg poenkodni. Belolem ez mar automatikusan jon.
N/35
Egyszer kéne erélyesen és hangosan és durván visszaszólnia, és erős megjegyzést tenni a csaj zsírpárnáira. Elég egy odavetett hangos félmondat, nem kell túlragozni, pl: te dumálsz nekem?? neked még otthon is kondiznod kéne ilyen alakkal!..... aztán sarkon fordulni és otthagyni.
Engem a munkahelyen cikizett folyton egy dagadt faszi mert vékony vagyok (tök jó alakom van csak rám szállt), egyszer elszakadt a cérna és mindenki előtt megmondtam neki, hogy jó lenne ha leszállna rólam, nézzen inkább magára, hogy már járni alig tud a hasától. Aztán majd ha egy kigyúrt adonisz néz vissza a tükörből akkor beszélgethetünk. Azóta sem ő sem más nem tesz megjegyzést. Az ilyesmit egyszer kell csak lerendezni.
35N
Wow, azt hittem kamu, de tényleg nincs humorérzékük a nőknek.
Ezek a visszaszólások nagyon gázak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!