Csak szerintem volt ez a beszólás kicsit durva?
Figyelt kérdés
Anyósomnak 22 évesen már 2 gyereke volt, 25 évesen pedig 3. Én most vagyok 22 párom 23. 3 hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül. Én azt hittem sikerült végre teherbeessek ezért nem is készültem úgy, hogy megjonne. Pláne nem 3 nappal előbb. Szóval elmentunk anyósomekhoz látogatóban. Ő nem tudja h próbálkozunk, én nem mondtam neki párommal pedig nincs olyan viszonyban, csak a kötelező beszélgetesig mennek. Odaertunk, elmentem mosdóba. Hát persze, hogy elontott a vér. Semmi nem volt nálam. Kénytelen voltam anyostol betétet/tampont kérni.. Néz rám.. Utána pedig megmutatta mit vett a leendő unokájának. (a másik 2 gyerekének nincs párja szóval ránk gondolt meg mondta is, hogy ránk gondol) emelle hozzatette, hogy mindenkinek elujsagolta, hogy ezt az unokájának veszi. Kérdezték is tőle lesz unokad? O meg, hogy még nem lesz de ha majd lesz. Persze nagyon szép tőle. De! Ezt miért pont azután kellett 1 percre rá miután én betétet kértem tőle? Én ebben egy kis rosszindulatusagot is látok, de lehet tévedek.. Azt hittem ott helyben elbogom magam.2020. aug. 5. 11:11
11/11 anonim válasza:
Először nőj fel agyilag és legyél érett egy gyermekvállalásra, mert jelenleg full röhej vagy. Az is elmond rólad mindent, hogy nő létedre nem vagy felkészülve egy esetleges menstruációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!