Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lehülyéztem a menyemet, nem...

Lehülyéztem a menyemet, nem szándékosan, inkább reflexből!Tényleg durva voltam?

Figyelt kérdés

A fiaméknak lett egy kutyájuk. Félreértés ne essék szeretem a kutyákat, nekem is van egy pitbull-labrador keverékem, felelősséget vállalok érte, foglalkozom vele...DE nem bújok a seggébe. Ha be is jöhet a házba, akkor neki a földön a helye, nem mászhat fel a kanapéra nem futkározhat bent. Egyébként meg kinti kutya, kint alszik, van bejárata a garázsba, ahol télen is minimum 15 fok van. Van egy labdája és még egy gumis gyűrűje, amit kedvére szétrághat, egyébként meg napi kétszer sétáltatom, szóval nincs elhanyagolva.

De amit a fiamék csinálnak, szerintem az átmegy egy beteges kategóriába. Hetente fürdetik, körömvirágkrémmel kenegetik a kutya ülepét, a kutyával egy ágyban alszanak, hatszázmillió játékot vettek neki. Ezt így el is mesélte nekem a menyem - megjegyzem a hátam mögött mindenféle állatkínzónak elhord, mert kint tartom a kutyámat és nem méregdrága táppal etetem - én pedig lehülyéztem őt és megmondtam neki, hogy jó hogy nem pólyába nem teszi azt a szerencsétlen állatot. Persze lett kiakadás...a fiam is kiakadt. Tudom nem kellett volna így reagálnom, de az emberi hülyeségnél is van egy bizonyos szint, amit már nem tudok csakúgy elengedni.

2023. szept. 25. 17:03
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
16-os nem is győzöm számolni hányszor mondtam neki kedvesen hogy álljon le. És tényleg kedvesen.
2023. szept. 25. 22:16
 22/50 A kérdező kommentje:
"Ha nálam szólnál bele a kutyatartásba, vagy akár csak abba, hogy milyen színű függöny van az ablakon, én is rövid úton elhajtanálak a p@csába." - de nem szólok, mert semmi közöm hozzá 🙂. Ez a viselkedés inkább a menyemre vall.
2023. szept. 25. 22:17
 23/50 anonim ***** válasza:
72%
Akkor ne kedvesen mondd, hanem keményen.
2023. szept. 25. 22:20
 24/50 anonim ***** válasza:
66%

#22, kérdező:

"de nem szólok, mert semmi közöm hozzá 🙂. Ez a viselkedés inkább a menyemre vall."

a kérdésben pedig:

"én pedig lehülyéztem őt és megmondtam neki, hogy jó hogy nem pólyába nem teszi azt a szerencsétlen állatot."

Most akkor lehülyézted és megmondtad neki, vagy nem szóltál semmit?

2023. szept. 25. 22:21
 25/50 anonim ***** válasza:
65%
#24 Az nem számít, hisz ő az anyós. Hát nem tudtad hogy ő a felsőbbrendű?
2023. szept. 25. 23:25
 26/50 anonim ***** válasza:
55%
Nem olyan durva sértés ez.
2023. szept. 26. 00:23
 27/50 anonim ***** válasza:
65%
Ne haragudj, de semmi közötök egymás állattartási szokásaihoz, amíg az elhanyagolás és a kínzás nem merülnek fel. Fiad helyében téged is meg a nőt is hagynám a francba.
2023. szept. 26. 04:29
 28/50 anonim ***** válasza:
80%

Nem jól tetted fel a kérdést, kérdező.

Azzal kellett volna kezdeni, hogy "a menyem folyton állatkínzónak tart, állandóan győzköd, hogy rosszul tartom a kutyámat. Számtalanszor állítottam le kedvesen. De tegnap elszakadt a cérna, és lehülyéztem."

Tuti más válaszokat kaptál volna, és szerintem egyöntetűen mindenki melletted állt volna.

2023. szept. 26. 08:55
 29/50 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

A szokásos mintát látom, szövegértelmezési problémák, negatív trollok.

Nem sok értelme van ezen az oldalon kérdést feltenni.

2023. szept. 26. 08:55
 30/50 anonim ***** válasza:
64%
Ahhoz sincs közöd, hogy gyerekellenesek, de nem csak a kutya fülét sérti egy teli torokból vonyítő-üvöltő gyerek ;), én is utálom mint a szrt.
2023. szept. 26. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!