Lehülyéztem a menyemet, nem szándékosan, inkább reflexből!Tényleg durva voltam?
A fiaméknak lett egy kutyájuk. Félreértés ne essék szeretem a kutyákat, nekem is van egy pitbull-labrador keverékem, felelősséget vállalok érte, foglalkozom vele...DE nem bújok a seggébe. Ha be is jöhet a házba, akkor neki a földön a helye, nem mászhat fel a kanapéra nem futkározhat bent. Egyébként meg kinti kutya, kint alszik, van bejárata a garázsba, ahol télen is minimum 15 fok van. Van egy labdája és még egy gumis gyűrűje, amit kedvére szétrághat, egyébként meg napi kétszer sétáltatom, szóval nincs elhanyagolva.
De amit a fiamék csinálnak, szerintem az átmegy egy beteges kategóriába. Hetente fürdetik, körömvirágkrémmel kenegetik a kutya ülepét, a kutyával egy ágyban alszanak, hatszázmillió játékot vettek neki. Ezt így el is mesélte nekem a menyem - megjegyzem a hátam mögött mindenféle állatkínzónak elhord, mert kint tartom a kutyámat és nem méregdrága táppal etetem - én pedig lehülyéztem őt és megmondtam neki, hogy jó hogy nem pólyába nem teszi azt a szerencsétlen állatot. Persze lett kiakadás...a fiam is kiakadt. Tudom nem kellett volna így reagálnom, de az emberi hülyeségnél is van egy bizonyos szint, amit már nem tudok csakúgy elengedni.
Te is elköveted azt a hibát, amit sok más ember is, ezért van ilyen sok rossz családi, és rokoni kapcsolat. NE VITATKOZZATOK EGYMÁS ÉLETVITELÉRŐL. Csak ennyit kellene betartani. Attól, hogy x dologban nem értetek egyet, ezt nem kell egymás orra alá dörgölni, és kimondott véleményt formálni róla.
Igen, durva voltál. Már nem tudsz rajta változtatni.
Neked semmi közöd hozzá, hogy más háztartásban élő emberek hogyan tartanak állatot, ahogyan nekik sincs semmi közük ahhoz, te hogyan élsz.
Egy csomó válaszoló el se olvasta a kérdező kommentjeit.
Mindezt a vitát a menye kezdte!!!! Ő szapulta notóriusan az anyóst hol a szemébe, hol a háta mögött, hogy miért nem nyalja ki a kutyája fenekét kis túlzással. Anyós tűrt, tűrt, kedvesen leállította eredménytelenül. Aztán egyszer csak bepipult, (ami nem csoda) és történt, ami történt.
TI mégis mit csináltatok volna? Hiszen kedvesen leállított többször, a meny mégsem állt le.
(nem vagyok anyós, sem meny)
Szerintem igazad van kérdező!!! Nálunk anyósom ilyen. Csak ott sajnos rossz a helyzet. Kutyahúgy/szar meg macskahúgy/szar szag van a házban, lazán mellé pisál meg fosik mind az alomnak. Anyósomat ez nem zavarja. A gyereket se viszem oda mert még a végén leférgesedik. Na ők ritkán fürdetik a kutyát, büdös mint a fene. Persze az ágyban alszik.
Menyedéknek is elment az esze, hogy gyerekkként kezelik a kutyát. Sajnos tényleg sokan nem tudjaák a háziállatot a helyén kezelni
"A szomorú igazság az az, hogy nagyon gyerekellenesek. Amikor a másik fiamtól az egyik unokám itt volt, beütötte a buksiját, akkor szegényke sírt a menyem meg rászólt, hogy halkan, mert a kutyának érzékeny a füle. Na akkor azt hittem hogy megtépem a menyemet, de az unokám miatt türtőztettem magam"
Agybeteg a menyed is, meg a fiad is. Én ezek után a másik fiamékkal foglalkoznék, ahogy mondták ezek képesek lennének agyonütni a gyereket is egy dög miatt. Sajnos betegek. Nem vesztesz semmit ha maximum havonta találkozol velük. Aki meg azt írja, őt is zavarja a sírás, na azt kellett volna sírni hagyni mikor fájdalmában segítségért sírdogált...
Egy meny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!