Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lehülyéztem a menyemet, nem...

Lehülyéztem a menyemet, nem szándékosan, inkább reflexből!Tényleg durva voltam?

Figyelt kérdés

A fiaméknak lett egy kutyájuk. Félreértés ne essék szeretem a kutyákat, nekem is van egy pitbull-labrador keverékem, felelősséget vállalok érte, foglalkozom vele...DE nem bújok a seggébe. Ha be is jöhet a házba, akkor neki a földön a helye, nem mászhat fel a kanapéra nem futkározhat bent. Egyébként meg kinti kutya, kint alszik, van bejárata a garázsba, ahol télen is minimum 15 fok van. Van egy labdája és még egy gumis gyűrűje, amit kedvére szétrághat, egyébként meg napi kétszer sétáltatom, szóval nincs elhanyagolva.

De amit a fiamék csinálnak, szerintem az átmegy egy beteges kategóriába. Hetente fürdetik, körömvirágkrémmel kenegetik a kutya ülepét, a kutyával egy ágyban alszanak, hatszázmillió játékot vettek neki. Ezt így el is mesélte nekem a menyem - megjegyzem a hátam mögött mindenféle állatkínzónak elhord, mert kint tartom a kutyámat és nem méregdrága táppal etetem - én pedig lehülyéztem őt és megmondtam neki, hogy jó hogy nem pólyába nem teszi azt a szerencsétlen állatot. Persze lett kiakadás...a fiam is kiakadt. Tudom nem kellett volna így reagálnom, de az emberi hülyeségnél is van egy bizonyos szint, amit már nem tudok csakúgy elengedni.

2023. szept. 25. 17:03
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
66%

Ez trollkérdés. Na, nem mintha ne lennének ilyen anyósok, de azok nem írnak ki ilyen kérdést (mert biztosak a saját tévedhetetlenségükben), meg nem adnak ennyi magas labdát.

Minden adott a kommentháborúhoz: belepofázós anyós, kinti vs. benti kutyatartás, háziállat vs. gyerek, gyerekmentesség. Kicsit túltoltad.

2023. szept. 25. 17:39
 12/50 anonim ***** válasza:
60%

Szomszéd házaspár vett egy drága kutyát egy németországi tenyésztőtől.

Csüngtek rajta, mintha az a kiskutya fingná a passzát szelet

Ket év múlva megszületett a gyerekük, a kutyát onnantól kezdve lesz*rták, majd le is passzolták az anyósnak.

Kíváncsi vagyok a gyerekre mikor unnak rá :)

2023. szept. 25. 17:41
 13/50 A kérdező kommentje:

Nos 10-es az elfogadás itt annyit jelent nem megyek a másik házába okoskodni 🙂. Én a menyemmel ellentétben nem ezt csinálom. Mertha ezt csinálnám akkor jogosan mondaná azt hogy beleszólok az életébe. Mert nálunk ugyanis ez történik csak ezeket ő csinálja. Akkor még miért kell kiakadni, ha egy idő után már nem tűröm? Bezzeg ha meny osztja ki az anyósát hogy ne szóljon bele az életébe akkor a meny egy hős, az anyós egy banya. Ha fordítva történne akkor az anyós továbbra is egy banya a meny pedig csak áldozat.

Értem én a logikádat, és elég etikátlan mit ne mondjak

2023. szept. 25. 17:43
 14/50 anonim ***** válasza:
39%
Azt is túlzásnak tartom, amit te csinálsz, meg azt is, amit ők. Talán így pótolják a gyermek hiányát.
2023. szept. 25. 17:48
 15/50 A kérdező kommentje:
14-es Mégis mit viszek túlzásba kutyatartást illetően?
2023. szept. 25. 17:52
 16/50 anonim ***** válasza:
61%

Hát akkor mondd meg neki, hogy figyelj Lujzi, látom, hogy eltérőek a nézeteink a kutyatartásról, de ahogy én tartom a kutyámat, az messze van az állatkínzástól, de ha szerinted mégis az, akkor ne a hátam mögött hordj el engem állatkínzónak, hanem hívd ki nyugodtan az állatvédőket, lássuk, ők is hasonlóan gondolják-e. És a hátam mögötti áskálódást fejezd be.

Mondjuk mindez a lehülyézés helyett lett volna elegáns, de még most sem idejétmúlt.

2023. szept. 25. 17:55
 17/50 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, remélem te is max 15 fokban vagy télen-nyáron...
2023. szept. 25. 18:00
 18/50 Szervizmérnök úr ***** válasza:
71%
Ne legyetek nevetségesek, a kinti kutya, az egy kinti kutya. Nem hitted volna.
2023. szept. 25. 18:03
 19/50 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, hülye vagy. Ez szándékos volt, reflexből.

... és biztos vagyok benne, hogy még csak nem is érted, mi volt a durva abban, amit csináltál: az, hogy egyáltalán BÁRMILYEN témával kapcsolatban odamész észt osztani, amiről nem kérték a véleményedet.

Ha nálam szólnál bele a kutyatartásba, vagy akár csak abba, hogy milyen színű függöny van az ablakon, én is rövid úton elhajtanálak a p@csába.

2023. szept. 25. 19:11
 20/50 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj, hogy te alapból nem is bírod a menyed.
2023. szept. 25. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!