SOS nagyon durva szivatások anyósnak?
mi csesztük el???tényleg???te utcára raktad volna??mert sehova nem mehetett volna
Én vagyok a gyerekes??????inkább ne írtál volna semmit
Piás,utcára menjen igen,én az összes piást megfognám bezárnám egy szobába egy hordóval és idd magad halálra közölném velük... Lehet letrógerezni de ezek az alkoholisták mindent tönkre tesznek maguk körül.. De ezek szentként vannak kezelve,és szaporodnak is sajnos,és piára mindig van vhonnan pénzük,leginkább másokat lehúzva.
Felőlem mehetett volna az utcára,v a legközelebbi kocsma elé,igen ti baxtátok el..
58N
Kérdező:kicsit konkrétabban, pl milyen húzásai vannak? Így részletek nélkül nehéz megítélni.
#6-os válaszoló.
Igazad van: sajnos teljes mértékben tróger vagy. És azonfelül egy gyökér. Nem mellesleg minden szavad hülyeség, abba meg már belekötni se érdemes, hogy a összevissza írsz. (Gondolom a helyesírási szótár nem a barátod.) Kezdjük ott: ki kezeli öket szentként? Ezt honnan vetted? Tegyük ki öket az utcára, ez is kiváló ötlet! Te takarítanád az ezáltal még jobban lezüllött emberek után a piszkot a közterekröl?
Bocsánat, a rosszindulatút kihagytam a fenti jelzők közül, pedig az is tökéletesen passzol a butaságodhoz.
Akkor kedves előző jotündérke fogadd be az alkoholistákat magadhoz,az már nem tetszene gondolom.. Köszi éltem ilyen férgekkel.. Igen igya magát halálra kevesebb a gond utána. Ők a gyökerek akik házak árát elisszák,családokat tesznek gallyra,bántalmazzák őket,azért a szarért,pia meg a toto lotto ez zeknek az Isten. Vidd őket haza.. Alkoholistasimogató..
58N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!