Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért költöznek és vállalnak...

Miért költöznek és vállalnak sokan gyereket anyós házába, és aztán miért panaszlosnak az együttélés problémái miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ilyen kérdést olvastam már az oldalon, biztos minden héten van 2-3 ilyen sztori, ahol a kérdező leírja, hogy odaköltözött a férje családjához a házba, és nem tetszik, hogy alkalmazkodni kell, nem tetszenek anyós szabályai, hogy beleszól a dolgokba, hogy nem élhet úgy, ahogy akar, kb. a férje szüleinek kéne rosszul éreznie magát, mert azt csinál a házában, amit akar.

Én nem értem az ilyen eseteket, mit gondol, aki odavállal más házába gyereket, hogy képzeli hosszútávon az együttélést, miért nem tanul mások esetéből?

Mindig az a kifogás, hogy hát drága egy ház, de basszus, akkor nem 22-23 évesen kell gyereket vállalni, hanem el kell menni tanulni, dolgozni, kimenni külföldre spórolni saját ingatlanra 30 éves korig - nekünk is így lett sajátunk, senki nem segített anyagilag, de nem is kell senkihez alkalmazkodnunk és enni napi szinten a gyomorideget a saját házunkban.

Mondom ezt úgy, hogy én amúgy jóval vagyok anyósomékkal, de ettől függetlenül eszembe nem jutott volna oda gyereket vállalni. Más miért teszi, miközben köztudott, hogy ebből csak a probléma lesz?

2023. aug. 6. 07:41
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%
Mi már rég elköltözünk,drága 50es.Nem is hagytam,hogy évekig zaklasson egy megkeseredett nő.Csak az a baj,hogy nincs lánya,így soha nem kapja vissza,ahogy velem bánt.De rábízom a sorsra.Ezt már akkor megtettem,amikor ellopta a pénzt,amit a szüleimtől kapott a kisfiam.
2023. aug. 10. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!