Anyósom nem képes elfogadni, mit tudnék tenni az ügy érdekében?
Rajtam kívül van egy másik menye is. Ott van unoka. Nálunk egészségügyi okok miatt évek óta nem sikerül. Ezért teljesen megkülönböztet minket.
Próbálok mindent megtenni neki, de semmi nem segít. Évek óta kapom a megjegyzéseket. Tudom nem kéne a szívemre venni, de nem tudok elnézni felette.
"Kérdező, olyanoktól, akiknek gyerekük van, itt nem fogsz együttérzést kapni."
. Mondod ezt annak, aki ezt kérdezi: "Mi nehéz egy vásárlásban,gyerekkel???"
Lehet, hogy van adok-kapok mindkét oldalról, de most ez esetben nem a kérdezőt kell sajnálni, amiért a másik oldal nem érti meg...
Mi nehéz egy vásárlásban,gyerekkel???
Vagy megfőzni?
Ő otthon van ugye gyesen. Rá ér. Mert a gyerekkel nem túl sokat törődik.
Én minden nap estig dolgozok. Akkor kinek könyebb bármit megoldani a háztartásban?
Neked sokkal könnyebb. Gyerekekkel otthon lenni kemény meló, még ha nem is hiszed el.
Ő nem tehet arról, hogy nektek nem jön össze a baba. Láthatóan utálod, és féltékeny vagy rá. Anyóssal meg ne foglalkozz, éld az életed a férjeddel, semmi közöd hozzá, hogy az anyósod kinek főz vagy vásárol.
Hm..
Nálad hatalmas gondok vannak fejben..
Engem ha valaki nem kedvel, nem esem kétségbe.
Ha valaki így sérteget, átgázol rajtam, nem vagyok olyan debil, hogy a csodálatára áhítozzam, nem szaladok házhoz a pofonért, és főleg nem alázkodom - hunyázkodom meg.
Ilyen anyós a lábát nem tenné be hozzám, nem, hogy azon sopánkodjak miért nem kedvel, meg csővezik nálam..
Neked iszonyatosan el kellene gondolkoznod saját magadon.. Rendezni magadban a dolgokat, összeszedni, határokat felállítani mielőtt sikerül teherbeesned..
Igen voltunk.
"Gyerekekkel otthon lenni kemény meló, még ha nem is hiszed el."
EZT TUDOM. és nem is ezt írtam egyáltalán.
Ne forgass ki...
Az én kérdésem az volt hogy mi nehéz van abban hogy mikor elmész kocsival bevásárolni, akkor be rakod a gyereket is a kocsiba és vagy tolod babakocsiban vagy fogod a kezét és egyel többen sétáltok?
Ő hálistennek segít és nem tesz különbséget a gyerekei és párjaik között.
Mi hálistennek nem ilyen családból származunk hogy csak az kap aki magának képtelen megoldani..
Mindigis egyformán kaptunk mindent. Szeretetet.
HÁLISTENNEK nem vagyunk egyformák.
Én nem debilezek le idegeneket.
Nekem számít hogy "jóban" legyek az emberekkel. Én ilyen feleséget nem kívánnék magamnak hogy kizárja az anyóst zokszó nélkül, nem megoldani próbálja a viszonyukat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!