Anyósom nem képes elfogadni, mit tudnék tenni az ügy érdekében?
Rajtam kívül van egy másik menye is. Ott van unoka. Nálunk egészségügyi okok miatt évek óta nem sikerül. Ezért teljesen megkülönböztet minket.
Próbálok mindent megtenni neki, de semmi nem segít. Évek óta kapom a megjegyzéseket. Tudom nem kéne a szívemre venni, de nem tudok elnézni felette.
18
Mi nehéz egy vásárlásban,gyerekkel???
Vagy megfőzni?
Ő otthon van ugye gyesen. Rá ér. Mert a gyerekkel nem túl sokat törődik.
Én minden nap estig dolgozok. Akkor kinek könyebb bármit megoldani a háztartásban?
Ne értsd félre, Van amiben igazat adok nektek, de azért nekem sem könnyű éveken keresztül kapni a sarat.
"azért másképp viselkedik mert én nem tudok neki unokát szülni..."
Nem lehet, hogy a kudarcodat vetíted rá mindenre, ami veled történik?
Ott van az unokája, persze, hogy másként viselkedik, többet megy oda, igyekszik segíteni ott, ahol nyilván sokkal jobban elkel a segítség. Fordítsd meg a dolgot: te mit adsz neki, mit teszel érte, ami nem lel viszonzást? Gyanítom, semmit. Ott van egy (?) kisgyerek, az unokája, akit valószínűleg imád, és imád kényeztetni. Tuti nem a sógornődet rajongja körbe, hanem az unokáját.
Épp ezaz hogy cserébe mindig mi segítünk mindenben. Ők soha semmiben plusz ha egyszer nem kapnak segítséget akkor anyósunkat sarazzák a legjobban.
Ezért nem értem....
Én soha nem bántottam meg csak szimplán nem tudom megadni neki azt amit mástól meg megkap.
Rettentő rossz érzés hogy ezért különböztetnek meg.
Az unokát teljes mértékben megértem hogy rajong érte, de itt nem csak ez van a dologban, biztos vagyok benne.
A sógornőmet is ugyanúgy körbe rajongja. Ráadásul sokszor neki beszél ki engem hogy nem a fiának való vagyok meg hogy nekünk maximum kutyánk lesz de gyerekünk soha. És hogy mennyire szégyen ez neki.
Igazatok van. Köszönöm szépen a megértést és a választ.💗
Azthiszem mindenkinek jobb lesz ha megtartjuk a távolságot.
És talá ha nem stresszelem magam emiatt, hátha még a kisbaba is összejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!