Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom nem képes elfogadni,...

Anyósom nem képes elfogadni, mit tudnék tenni az ügy érdekében?

Figyelt kérdés

Rajtam kívül van egy másik menye is. Ott van unoka. Nálunk egészségügyi okok miatt évek óta nem sikerül. Ezért teljesen megkülönböztet minket.

Próbálok mindent megtenni neki, de semmi nem segít. Évek óta kapom a megjegyzéseket. Tudom nem kéne a szívemre venni, de nem tudok elnézni felette.

2023. máj. 22. 07:41
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

8-9

Én ezt megértem. De úgy csinál mintha mi szándékosan nem adnánk neki unokát.

Holott elég fájdalmas nekünk is hogy évek óta nem sikerül.

2023. máj. 22. 09:04
 12/44 anonim ***** válasza:
26%

"Csak kissé bántó."

. Akkor magadban keresd a hibát.

2023. máj. 22. 09:13
 13/44 A kérdező kommentje:

Nem az bántó hogy nekem nem vásárol be, hanem hogy sosem ártottam neki, de csak azért másképp viselkedik mert én nem tudok neki unokát szülni..

Látom segítség helyett itt inkább csak még több toxikus embert kapok.

2023. máj. 22. 09:18
 14/44 anonim ***** válasza:
72%

#13: igen, máshogy viselkedik, mert nincs gyereketek, de tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy ennek praktikus oka van? Ha pl. lenne két gyereketek, az egyik általános iskolás lenne, a másik kollégiumban lakna és egyetemre járna, nem lenne érthető, hogy a kisebbnek többet segítsz, mert több segítségre van szükségük?

És még mindig egyetlen példát nem írtál beszólásra, pedig írtad: "évek óta kapom a megjegyzéseket". Valahogy mintha ez a szál elhalt volna a történetben.

A toxikusság ott kezdődik, hogy negatív érzéseket vetítesz másokra. Ahogyan Te is teszed.

2023. máj. 22. 09:28
 15/44 anonim ***** válasza:
90%

Örülj neki, nálunk az unoka óta fél napokat itt van anyós, főz is a konyhában. Amúgy jóban vagyunk úgyhogy nem akarok ebből konfliktust, és persze tök jó hogy így imádja a gyereket. De amúgy őszintén szólva nem bánnám ha kicsit kevesebbet jönne vagy nem főzne nálunk.

Attól hogy valaki olyat ír ami neked nem tetszik még nem lesz toxikus. Baromi unalmas már ez a szó (a nárcisztikussal együtt). Lassan már lehetetlen kommumnikálni egyes emberekkel, mert amint valamivel nem értenek egyet, rögtön húzzák elő ezeket a kártyákat.

2023. máj. 22. 10:36
 16/44 anonim ***** válasza:
61%

Dehogynem várod el - pontosabban puffogsz olyasmin, amire semmi okod.

Értem, hogy nem jön a gyerek, ez kellemetlen, viszont még szép, hogy a másik oldalnak, ahol van gyerek, ergo a szülőknek kevesebb idejük van bármire, besegít.

Ezen ne pörögj, és miket mondogat PONTOSAN? Vagy ez csak a te fejedben létezik?

2023. máj. 22. 11:38
 17/44 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként sértettségedben, amiért két felnőtt embernek!!! nem segít nagyon toxikusan viselkedsz.
2023. máj. 22. 11:40
 18/44 anonim ***** válasza:
34%

"Ott órákat, fél napokat tölt el. Hozzánk ha be is jön ritkán 5 perc után rohan is."

Van közös tematok? Ha nincs és gyerek sincs, akivel foglalkozni tudna, miért maradjon tobabb?

"Vagy nekik kérés nélkül bevásárol, nekünk nem."

Ti két felnőtt vagytok, csak képesek vagytok megoldani, amott meg van egy vagy több gyerek, akik mellett ez nehezebb feladat.

"Nekik vasárnaponként (is) megfőz vagy küld kaját, nekünk sosem."

Mint fent.

Ha 12 éves vagy, érthető a féltékenység, ha annál idősebb, akkor nevetséges.

2023. máj. 22. 11:42
 19/44 A kérdező kommentje:

Köszi hogy mindenki engem saraz.

Amiket meg megkapok tőle ilyen és ehez hasonló mondatok.

Majd ha képes leszel te is végre unokát szülni..

A fiam kereshetett volna nemző képes nőt is.

Még mindig képtelen vagy egy gyereket kihordani?

Stb.

2023. máj. 22. 12:28
 20/44 A kérdező kommentje:

Ja és kétlem hogy ha nálunk is lenne gyerek, akkor változna valami is.

Gyerek előtt is így volt már.

Plusz minden másban. Lagzi, házvásárlás/újítás.

Lehet hogy túl érzékeny vagyok, sőtt tudom.

De szerintem akkor sem kellene másképp bánni a két gyerekemmel.

2023. máj. 22. 12:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!