Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak a folyton...

Mit csináljak a folyton célozgató,kérdezősködő anyóssal? Már nem bírom.

Figyelt kérdés

A férjemmel lassan 1 éve szeretnénk gyereket, de eddig nem sikerült. Minden hónappal egyre nehezebben viselem a sikertelenséget. Kezelnek IR-rel, PCOS-sel tartom a diétát, szedem a gyógyszereket,szenvedek a mellékhatásoktól,tényleg mindent megteszek, életmódot váltottam.

Anyós tud a problémákról, mégis minden egyes alkalommal amikor megyünk, kérdezgeti,hogy mikor lesz unoka, mutogat képeket kiságyakról,babadolgokról, tervezgeti miket lehet majd csinálni a gyerekkel és elmondja, hogy neki elsőre sikerült az összes gyereke. Általában a nagymama is adja alá a lovat.

Az elején még jól viseltem ezeket, mosolyogtam, de mára már olyan, mintha kést döfnének belém, sírhatnékom van.

Odáig jutottam, hogy inkább kerülöm, azt, hogy odamenjek, inkább kitalálok valami kifogást.

Férjemet kértem, hogy beszéljen az anyjával, hogy legyen kedves ne kérdezgessen és célozgasson, mert ez nekem rettenetesen fáj.

Ő erre úgy reagált,hogy az anyja ilyen és mindenki kap kellemetlen kérdéseket, meg se kell hallani, nem kell felvenni.

Én ezt nem tudom elfogadni, szerintem rettentő tapintatlan dolog így viselkedni.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

2023. máj. 13. 16:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
89%

Elválnék, ugyanis nem vállalok gyereket suttyókkal, a férjed pedig egy tahó. Lehet szépíteni, meg mentegetheted, de ez az igazság.

Ő erre úgy reagált,hogy az anyja ilyen és mindenki kap kellemetlen kérdéseket, meg se kell hallani, nem kell felvenni - itt közölném vele mosolyogva, hogy akkor másnap elköltözöm, és hamarosan kézhez kapja a válási idézést. De ne vegye fel, tök természetes azok után, ahogyan viselkedik velem.

De ha anyós rossz passzban kapna el, az biztos, hogy a tíz körméről lekapnám nem szép hangnemben.

2023. máj. 14. 10:08
 22/36 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként a FIÁNAK tolja a babás dolgokat... nem neked, hanem azért, hogy a fia hagyjon már ott, és keressen egy olyan csajt, akit teherbe ejthet - mert te, az ő szemében selejtes vagy.

Nincs önbecsülésed, hogy erre azt mondd, pláne, miután anyu picifia férjed is egy papucs, hogy elküldd mindkettőt a francba és elválj?

Nem véletlen van PCOS meg egyéb betegséged, hanem mert a tested eleve tiltakozik a gyerekvállalás ellen - egy ilyen kapcsolatba nem kell gyerek.

2023. máj. 14. 10:13
 23/36 anonim ***** válasza:
24%

Normális, szerető közegben is előfordul a pcos.

És mi van a tinikkel, akik nem is gondolkoznak gyermekvállaláson, de nőgyógyászati problémájuk van? A kérdező betegsége nem emiatt van.

Lehet hogy a férj sem tud gyermeket nemzeni, de erre senki nem gondol, mindig a nő hibás.

2023. máj. 14. 11:49
 24/36 anonim ***** válasza:
90%

A férjed és az anyja is egy antipatikus, empátia nélküli barom.

Én nem mennék a nyanyához.

Ilyen környezet (bunkó férjjel egyetemben) nem segíti a fogantatást. :(

2023. máj. 14. 11:56
 25/36 anonim ***** válasza:
90%

24 vagyok

Azt már le sem mertem írni, hogy lehet nem véletlenül nem jön a baba ebbe a kapcsolatba. :(

2023. máj. 14. 11:58
 26/36 anonim ***** válasza:
36%
23: azért elég ritka, hogy olyasvalakinek lenne nőgyógyászati, endokrin vagy râkbetegsège, akit normálisan szeretnek, meg nincs valami rohadt nagy lelki deficitje... Kb 1000-ből 1, akinek csakúgy kijön. Meg van, amire lehet örökölni a hajlamot, pl. ràk.
2023. máj. 14. 12:08
 27/36 anonim ***** válasza:
79%
Meg az èletkor is màs, màsok a problémák
2023. máj. 14. 12:11
 28/36 anonim ***** válasza:
32%
23 vagyok. Sok ismerősöm küzdött ezzel a gonddal, nekem is volt, pedig csodálatos környezetben éltem. És a többség vagy gyermeket akart a normális kapcsolatába, vagy nem is akart. De pontozzatok csak le, ahhoz értetek, egymás után menni.
2023. máj. 14. 15:06
 29/36 anonim ***** válasza:
39%

Sogornonek 9 ev kezeles itan sikerult a gyerek ugyanezekkel kezelik!

Sikerulni fog!

2023. máj. 14. 17:44
 30/36 anonim ***** válasza:
32%

Tehat azert pontoztatok le 😂 mert leirtam h VAN remeny! Konkretan 9 ev alatt a kritikusan rossz nogyogyaszati bajaibol + Ir stb pcos bajaibol + pajzsmirigy alulmukodesebol: ki tudtak egy olyan szintre kezelni sogornot h a teste kepes volt 9 ev utan eloszor megtartani egy embriot es kihordani.

Magyaran: en azt mondom: ha neki sikerult akkor sok mas embernek is sikerulhet.

Kedves akartam lenni h meg a rosszbol is van kiut! Erre lepontoztok...

2023. máj. 14. 23:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!