Hogy lehet ezt rendbe tenni?
Figyelt kérdés
Páromnak a szüleivel nagyon megromlott a kapcsolatom. Még gyerek korú voltam amikor megismerkedtünk a párommal. Nagyon sokat voltam náluk, ott aludtam napokat töltöttem ott. Alapvető dolgokat mint pl mosogatás meg felmosás megcsináltam. De ez kevés volt nekik, hogy segítsek többet meg stb stb igazából nem lényeg. Volt olyan, hogy haza mentem és csak estére mentem akkor az volt a baj, hogy nap közbe azért ott lehettem volna elpakolni a dolgokat meg mindent. Tehát ezek miatt mert "lusta" voltam megutáltak. Azóta nagyon sokat változtam. Minden reggel bevetettem az ágyat páromnak kaját csináltam teát vittem neki. Kertbe segítettem, mosogattam,söpörtem, felmostam,sütöttem főztem a páromnak minden nap! Egy jó ideg minden rendben is volt. Aztán túl sok volt nekik hogy minden este ott alszok és hogy pár napot hétvégén menjek haza mert ők szexelni akarnak.. Természetesen megtettem. Aztán kicsit kevesebbet jarkaltam már oda olyan heti 4-5 napot aludtam ott. Az alvason kívül nagyon nem voltam ott, ha igen akkor a kertbe palántáztam a párommal. És egyik reggel le lettem baszva, hogy semmit nem változtam csak kis ideig ment meg hogy a poharamat miért nem viszem be a szobába, nagyon sokat vagyok ott,meg hogy ne testőrködjem a fiúkat ha kell neki ott van az apja (ezt nem a párom mondta nekik mielőtt valaki kombinál) és most addig fajult a dolog, hogy nem szeretnének engem ott meglátni meg stb. Az tény, hogy nem normálisak meg utálom és utalni is fogom őket. De! Tudnák ezen valahogy változtatni hogy úgymond ne 'tiltsanak' minket egymástól? Nagyon szeretjük egymást a barátommal de nagyon rosszul esik neki hogy folyton csak a szart kapja a szüleitől, hogy megint velem van meg szakitson velem stb. Nem nagy kedvem lenne velük ez után koketalni. De látom a páromon hogy nagyon csalódott, hogy így alakult a kapcsolat a szülőkkel. És azért szegényem minden irányból kapja a savazást én is mondom neki ők is mondják. És ennek véget szeretnék vetni ha tudok mert nem szeretném ha ki készülne miattam meg a hülye szülei miatt.2023. máj. 4. 21:57
71/91 anonim válasza:
Gyakorlatilag ők tartottak el.
A szüleid meg gondolom semmivel nem járultak hozzá ehhez.
Ott ettél, fürödtél, fűtöttél, stb.
Mért nem volt ez soha fordítva?
A barátod mért nem megy hozzátok enni, fürödni, aludna, stb.?
72/91 A kérdező kommentje:
#71 nem tartottak el úgy vittem én oda mindig ételt. Fürödni meg megfürödtem otthon direkt azért hogy ne 'tartsanak' el.
2023. máj. 5. 19:31
73/91 anonim válasza:
Jól van szerintem ne bántsátok tovább. Szerintem hagyd őket ne próbáld megjavítani a kapcsolatot. Itt a legnagyobb hibás a barátod volt mert ez az ő felelőssége lett volna hogy elrendezze a dolgokat, hogy alkalmazzon hozzád és stb. Sőt a kaját sem neked kellett volna állni, és nem is neked kellett volna állandóan a házat csinálni. Lehet felületett tényleg a csávó akárhogy is fáj ezt elfogadnod, de vedd észre mostmár a jeleket amíg nem késő szerintem te se akarsz ilyen embert magad mellé, jobbat is találsz. Minden jót!
74/91 A kérdező kommentje:
#73 azóta megbeszéltük hogy mostantól ő jön hozzánk. És ki megyunk külföldre. Nem érdekelnek a szülei.
2023. máj. 5. 21:03
75/91 anonim válasza:
Melyik külföldre, mikor, mihez fogtok ott kezdeni, és mit fognak szólni a szüleid, ha most meg az ő nyakukon ültök a panelban?
76/91 A kérdező kommentje:
#75 Írország
Suli után..meg egy kis melózás után
Hát nem leszünk itt állandóan,akkor leszünk amikor nincsenek itthon mert dolgoznak. Meg néha jön majd enni egyet nálunk meg beszélgetni szüleimmel. Ennyi.
2023. máj. 5. 21:27
77/91 anonim válasza:
Kérdező, még mennyi időt akarsz elcseszni egy ilyen xarfaxú herére, engem ez nagyon érdekel! Amúgy miért ragaszkodsz ennyire egy ilyen éretlen fószerhoz? Mert gyakorlatban arany rudat hord a gatyájában, nem tudom hány karátos gyémánt berakással? Mert egyedül akkor értenélek meg...
78/91 anonim válasza:
Jaj ő nem fog veled külföldre menni. Ez csak duma. Nyisd már ki a szemed. Átmegy hozzátok, hogy ne érje szó a ház elejét. De csak mert nincs meg másik nő. Ismerem a fajtáját, már keresi. Amint lesz másik veled szakítani fog.
79/91 anonim válasza:
Szóval eddig nem volt hajlandó nálatok lenni, mert nincs kert, de Írországba kimenni veled MAJD... Ühüm, biztosan.. :D
80/91 anonim válasza:
Egyébként tényleg kamu szaga van, hogy lenne képes külföldre menni ha hozzátok nem képes menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!