Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet ezt rendbe tenni?

Hogy lehet ezt rendbe tenni?

Figyelt kérdés
Páromnak a szüleivel nagyon megromlott a kapcsolatom. Még gyerek korú voltam amikor megismerkedtünk a párommal. Nagyon sokat voltam náluk, ott aludtam napokat töltöttem ott. Alapvető dolgokat mint pl mosogatás meg felmosás megcsináltam. De ez kevés volt nekik, hogy segítsek többet meg stb stb igazából nem lényeg. Volt olyan, hogy haza mentem és csak estére mentem akkor az volt a baj, hogy nap közbe azért ott lehettem volna elpakolni a dolgokat meg mindent. Tehát ezek miatt mert "lusta" voltam megutáltak. Azóta nagyon sokat változtam. Minden reggel bevetettem az ágyat páromnak kaját csináltam teát vittem neki. Kertbe segítettem, mosogattam,söpörtem, felmostam,sütöttem főztem a páromnak minden nap! Egy jó ideg minden rendben is volt. Aztán túl sok volt nekik hogy minden este ott alszok és hogy pár napot hétvégén menjek haza mert ők szexelni akarnak.. Természetesen megtettem. Aztán kicsit kevesebbet jarkaltam már oda olyan heti 4-5 napot aludtam ott. Az alvason kívül nagyon nem voltam ott, ha igen akkor a kertbe palántáztam a párommal. És egyik reggel le lettem baszva, hogy semmit nem változtam csak kis ideig ment meg hogy a poharamat miért nem viszem be a szobába, nagyon sokat vagyok ott,meg hogy ne testőrködjem a fiúkat ha kell neki ott van az apja (ezt nem a párom mondta nekik mielőtt valaki kombinál) és most addig fajult a dolog, hogy nem szeretnének engem ott meglátni meg stb. Az tény, hogy nem normálisak meg utálom és utalni is fogom őket. De! Tudnák ezen valahogy változtatni hogy úgymond ne 'tiltsanak' minket egymástól? Nagyon szeretjük egymást a barátommal de nagyon rosszul esik neki hogy folyton csak a szart kapja a szüleitől, hogy megint velem van meg szakitson velem stb. Nem nagy kedvem lenne velük ez után koketalni. De látom a páromon hogy nagyon csalódott, hogy így alakult a kapcsolat a szülőkkel. És azért szegényem minden irányból kapja a savazást én is mondom neki ők is mondják. És ennek véget szeretnék vetni ha tudok mert nem szeretném ha ki készülne miattam meg a hülye szülei miatt.

2023. máj. 4. 21:57
 51/91 anonim ***** válasza:
95%

Ezt már egyszer kiírtad, és akkor is megmondtuk, hogy szakíts a here pasiddal, mielőtt teljesen tönkretesz az anyja, te ehelyett tovább vergődsz.

Fogd már fel, hogy a pasikád soha a büdös életben nem költözik el anyucitól - bár sohasem értettem mit kell más nyakára járni.

Semmi keresnivalója ott heti 2-nél többször a pár másik tagjának - ha ennél több időt akarnak együtt tölteni, költözzenek külön, de hadd ne az ottélők kerülgessenek már het hétszer egy csajt-pasit.

2023. máj. 5. 07:17
 52/91 anonim ***** válasza:
93%
Ó, igen, és az előző kérdésedre is van 10 oldalnyi válasz gyűlt össze.
2023. máj. 5. 07:19
 53/91 anonim ***** válasza:
2023. máj. 5. 07:20
 54/91 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod, hogy csak aludni jársz oda, de ezt a palid nem tudja megtenni nálatok. Éjszaka nem számít, hogy van-e kert! Járjon akkor ő is csak aludni ;)
2023. máj. 5. 07:37
 55/91 anonim ***** válasza:
100%

ma 07:37

Már kissé belezavarodott a kérdező 😀

Egyre jobban kamu szagú a történet

2023. máj. 5. 07:40
 56/91 A kérdező kommentje:

#55 nem mert nem érzi túl jól magát. Hétköznap meg munka van neki és kényelmetlen lenne neki ruhát ide cipelni vagy mit tudjam én mit mondott már.

#52 köszönöm kedvességed nagyon rendes és együtt érző vagy. Nem az ilyen bunkók miatt írok ki "hisztit" ha nem tetszik menj egy másik kérdezőhöz aki normálisat ír ki. Válaszolj annak.

2023. máj. 5. 09:18
 57/91 anonim ***** válasza:
98%
Ahogy te sem érezted jól magad náluk, ahogy neked is kényelmetlen volt ide-oda cuccolni. Tényleg nem akarod észrevenni, hogy a palid pont lesz.rja, neked milyen, az a fontos, hogy neki legyen jó?
2023. máj. 5. 09:24
 58/91 A kérdező kommentje:
#58 igazad van teljesen. Valószínű most is mondani fogom neki, hogyha számít valamit a kapcsolatunk akkor kibírsz pár napot. Én is ki bírtam.
2023. máj. 5. 09:30
 59/91 anonim ***** válasza:
95%
így van kérdező. Nagyon el van kényelmesedve kesztyűsen kell vele bánni. Választás elé kell állítani. Tudom nem szép de már ez sors döntő, mert vele fogsz élni, ott is majd állandóan inkább haza megy?
2023. máj. 5. 09:32
 60/91 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem teszel semmit, nem mersz, te vagy oda érte, az érzés nem kölcsönös. Részéről csak duma, te meg el akarod hinni. Ha jót akarsz magadnak, cáfolj meg. Nem itt, szóban, hanem a valóságban. Azon az áron is, hogy szakít veled. Mert szakítani fog. De nem lenne nagy veszteség, csak te érzed úgy.
2023. máj. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!