Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet ezt rendbe tenni?

Hogy lehet ezt rendbe tenni?

Figyelt kérdés
Páromnak a szüleivel nagyon megromlott a kapcsolatom. Még gyerek korú voltam amikor megismerkedtünk a párommal. Nagyon sokat voltam náluk, ott aludtam napokat töltöttem ott. Alapvető dolgokat mint pl mosogatás meg felmosás megcsináltam. De ez kevés volt nekik, hogy segítsek többet meg stb stb igazából nem lényeg. Volt olyan, hogy haza mentem és csak estére mentem akkor az volt a baj, hogy nap közbe azért ott lehettem volna elpakolni a dolgokat meg mindent. Tehát ezek miatt mert "lusta" voltam megutáltak. Azóta nagyon sokat változtam. Minden reggel bevetettem az ágyat páromnak kaját csináltam teát vittem neki. Kertbe segítettem, mosogattam,söpörtem, felmostam,sütöttem főztem a páromnak minden nap! Egy jó ideg minden rendben is volt. Aztán túl sok volt nekik hogy minden este ott alszok és hogy pár napot hétvégén menjek haza mert ők szexelni akarnak.. Természetesen megtettem. Aztán kicsit kevesebbet jarkaltam már oda olyan heti 4-5 napot aludtam ott. Az alvason kívül nagyon nem voltam ott, ha igen akkor a kertbe palántáztam a párommal. És egyik reggel le lettem baszva, hogy semmit nem változtam csak kis ideig ment meg hogy a poharamat miért nem viszem be a szobába, nagyon sokat vagyok ott,meg hogy ne testőrködjem a fiúkat ha kell neki ott van az apja (ezt nem a párom mondta nekik mielőtt valaki kombinál) és most addig fajult a dolog, hogy nem szeretnének engem ott meglátni meg stb. Az tény, hogy nem normálisak meg utálom és utalni is fogom őket. De! Tudnák ezen valahogy változtatni hogy úgymond ne 'tiltsanak' minket egymástól? Nagyon szeretjük egymást a barátommal de nagyon rosszul esik neki hogy folyton csak a szart kapja a szüleitől, hogy megint velem van meg szakitson velem stb. Nem nagy kedvem lenne velük ez után koketalni. De látom a páromon hogy nagyon csalódott, hogy így alakult a kapcsolat a szülőkkel. És azért szegényem minden irányból kapja a savazást én is mondom neki ők is mondják. És ennek véget szeretnék vetni ha tudok mert nem szeretném ha ki készülne miattam meg a hülye szülei miatt.

2023. máj. 4. 21:57
 31/91 A kérdező kommentje:
#30 Saját penzembol vettem a kaját magamnak meg volt hogy magamtól a páromnak is. Egyébként azt még el kell mondjam hogy 'apos' mondta hogy ne jarkaljak haza hanem legyek ott mert hogy haza szaladgaltam
2023. máj. 4. 23:49
 32/91 A kérdező kommentje:
#31 ehez hasonló normális kérdésekre számítottam köszönöm!
2023. máj. 4. 23:51
 33/91 A kérdező kommentje:
Válaszokra bocsánat
2023. máj. 4. 23:51
 34/91 anonim ***** válasza:
88%
Költözzetek külön. Anyósod majd megbarátkozik a gondolattal.
2023. máj. 4. 23:59
 35/91 anonim ***** válasza:
94%
Milyen saját pénz, ha nincs munkád? Vagy a párod szülei finanszíroznak téged, vagy a saját szüleid téged vagy mindkettőtöket, ha a párodnak is vettél kaját. Jogos, hogy teli a hócipő. Nem a párod miatt hülye a történet, hanem miattad. Benned kellett volna lennie, hogy ennyit nem vagy ott, mindegy, hogy a párod mit mondott. A szülei nem mondták, hogy nyugodtan menj. Már a heti 2-3 is sok, erre a kevés az a 4 nap? Legyen már eszed!
2023. máj. 5. 00:00
 36/91 anonim ***** válasza:
94%

500 micsoda fejenként? Lej? Euro? Mert hogy nem annyi ezer forint, az biztos.

Mit tanulsz?

2023. máj. 5. 00:09
 37/91 A kérdező kommentje:

Hogynee a párom szülei pénzelnek igeen pontosan..

Tudom hogy velem is van gond de én tudom jól mi lett elbaszva anélkül hogy 20an leirnak. Én csak arra szeretnék választ, hogy lehet e normális vagy max közömbös kapcsolatom a szülőkkel. Oda menni nem mennék. És amúgy meg akkor aludtam ott több napot amikor hétvégén buliba mentek és nem voltak otthon másnap jöttek haza vagy több nap után..

2023. máj. 5. 00:10
 38/91 anonim ***** válasza:
95%

Többen leírták, hogy költözzetek albérletbe!

Akkor nem lennék az anyósod nyakán és idővel csökkenhet az ellenszenve irányodban. Ha nem, akkor nem kell vele találkozni.

2023. máj. 5. 00:16
 39/91 A kérdező kommentje:

#36 engem a szüleim finanszíroznak

A páromat meg saját maga! Mert a szülei nem vesznek neki semmit! Maguknak se! Ő vele vetetik meg a kajajukat persze vissza nem kapja, amit szóvá is tesz.

2023. máj. 5. 00:16
 40/91 A kérdező kommentje:
#39 igen igen láttam,egyet értek de alberletbol nem hiszem hogy lesz e valami, mert nem kertes nagy valószínűséggel. Külföldöt beszéltük nemrég utána meg családiba menni az ott megkeresett pénzből.
2023. máj. 5. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!